Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Áll a bál Sissoko körül

2011.01.11. 08:55 lupetto

 Az előző szezon vége óta folynak a találgatások Sissoko jövőjét illetően, a Juventus ugyanis úgy hírlett korántsem ragaszkodik középpályásához. Felröppent több klub neve is, de a játékos végül nem mozdult, a szezonkezdet Torinóban érte, s ha sok játéklehetőséghez nem is jutott, továbbra is a bianconeri keretének tagja. A mali válogatott viszonya úgy tűnt eddig sem volt rózsás a Juve újdonsült vezetőivel, de a Napoli meccs óta a kapcsolat végképp elmérgesedni látszik.

Giuseppe Marotta még hétfő délelőtt intézett éles kirohanást játékosa ellen, többek között a fejéhez vágva, hogy nem tiszteli eléggé sem a csapatot, sem annak szurkolóit és a sok sérült ellenére megtagadta a játékot a klub nápolyi fellépésén, ezzel nehéz helyzetbe sodorva mindenkit. A Zebrák sportigazgatója Sissoko saját stratégiáját sejti az ügy hátterében, miszerint a játékos így akarta kikényszeríteni eladását.

Nem késett sokat Momo válasza, a football365-nek nyilatkozva szinte teljesen kikelt magából.

"Soha sem voltam tiszteletlen a klubbal szemben, pláne pedig a szurkolókkal szemben, akik akkor is támogattak, amikor nehéz időszakomat éltem."

"A vezetők a szezon kezdete óta túl akarnak adni rajtam, olyan transzferekbe is igyekezvén belekényszeríteni, ami abszolút nem lenne ínyemre."

"Ha egészséges versengés lenne a csapaton belül a posztomért az rendben lenne, de ez abszolút nem erről szól."

"Delneri egyedül akkor számol velem, amikor szorult helyzetbe kerül, különben nem is létezek számára. Nem akarok vitát, de nem egy árucikk vagyok."

"Ha bárki is tiszteletlen, az a Juve vezetősége velem szemben."

"Hogy megtagadtam volna a játékot vasárnap? Azért nem játszottam, mert izomgyulladásom volt és nem akartam kockáztatni."

Túl sok jövőt mindezek után Sissokónak azt hiszem Torinóban nem jósolhatunk. Legfrissebb hírek szerint ugrásra kész a Schalke, de a német klub érdeklődéséről már korábban is hallhattunk, viszont Marotta szerint ajánlat a játékosért még egyáltalán nem érkezett.

kép:footballitaliano

Szólj hozzá!

Címkék: juventus schalke sissoko marotta

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr42575929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása