Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moggi nem érti miért nem védőket igazol a Juve

2011.01.10. 15:30 Unimuck

A Zebrák pocsékul kezdték a 2011-es évet, először hazai pályán megsemmisítő vereséget szenvedtek a Parmától, majd ezek után Nápolyban szaladtak bele egy sima zakóba. Utoljára a Juventus története során több, mint húsz éve fordult az elő, hogy egymás követő két találkozóján hét gólt kapott volna a torinói csapat. Ezen apropóból a Juve korábbi sportigazgatója, Luciano Moggi ismét véleményt nyilvánított korábbi klubjáról.

"A Juventusnak nem lenne szabad kikapnia 4-1-re egy olyan csapattól, mint a Parma, majd négy nap múlva 3-0-ra veszítenie a Napoli ellen. Nem értem miért a támadókról beszélünk. A Juventusnak védőkre van szüksége." - kezdte mondandóját Moggi.

Tegnap este a Napoli - Juventus párharcon a Zebrák bal hátvédje, Traoré kezdőként lépett a San Paolo gyepére, de miután az első félidő mindkét nápolyi gólban benne volt, a szünetben Delneri lecserélte a védőt és Grossot hozta be a helyére. 

"Nem értettem Gigi Delneri azon döntését, hogy Armand Traoréval kezdett, aki egyáltalán nem volt megfelelő."

"A játékosoknak nem kellett volna Ciro Ferrara ellen tiltakozni. Tavaly a Juvénak több pontja volt a bajnokság felénél, mint most Delneri irányítása alatt."

"Forradalomra nem volt szükség. 12-13 átlagos játékos helyett három vagy négy bajnokra lett volna szükségünk és ennyi." - zárta mondandóját az ex-Juve vezér.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a olasz foci olasz labdarúgás olasz bajnokság luciano moggi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr102574244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása