Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juan magát okolja a vereség miatt és bocsánatot kért társaitól

2011.01.10. 09:02 lupetto

"Miattam vesztettünk, nekem kell bocsánatot kérnem mindenkitől." - nyilatkozta a giallorossi brazil védője a Roma Channelnek csapata tegnap délutáni 2-1-es vereségét követően. A brazil Mexés sérülését követően lépett pályára a találkozó félidejében, s mindkét kapott gólban főszerepet vállalt.

"Bárcsak újrajátszhatnánk a meccset. Sajnálom a történteket, mert mindannyiun tudtuk mennyire fontos mérkőzés volt a mai."

A csapat trénere Claudio Ranieri is elsősorban a védelem hibáit jelölte meg a vereség okaként, de kitért arra is, hogy csapatának javulnia kell idegenbeli fellépésein, ha bármilyen komolyabb tervei lennének esetleg.

"Hazai pályán továbbra is mi vagyunk a legerősebbek, de jobban kell teljesítsünk idegenben, ha továbbra is harcban kívánunk maradni a Scudetto-ért."

Szólj hozzá!

Címkék: roma juan ranieri sampdoria roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr32573398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása