Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Elmaradt büntetők Parmában és Verónában, vitatott Toni gól Nápolyban - a CdS bírói elemzése

2011.01.10. 14:08 lupetto

 Minden egyes játéknapot követően a Corriere dello Sport mérkőzésről-mérkőzésre kielemzi a játékvezetők ténykedését, választ adva minden vitatott kérdésre, szituációra. Ezúttal sem történt ez másként, s kitűnik néhány csapat sorsát tegnap igencsak megpecsételte egy-egy bírói tévedés.

 A vitatottabb eseteket kiemelve 4 mérkőzésre térnénk mi ki a teljesség igénye nélkül. Az első ilyen találkozó a Parma - Cagliari, ahol a találkozót vezető Candussio három büntetővel is a csapatok adósa maradt. Ebből kettő az egyébként is diadalmaskodó vendégcsapatnak járt volna mindkétszer Matri szabálytalan szerelésért, melyek elmaradása egyben megkegyelmezett Lucarellinek is, akit viszont piros lappal kellett volna "jutalmazni".

A Sampdoria - Roma mérkőzésen az újság elemzői szerint minden lényegesebb kérdésben jól döntött Rocchi, a kiállítások jogosnak tűntek, mint ahogy a tizenegyes is. Lucchini kezezésénél pedig a rómaiaknak valóban nem járt büntető.

A Napoli - Juventus összecsapás fő kérdése Toni meg nem adott találata volt. A CdS szerint Morganti, aki mindvégig jól vezette a találkozót, e helyzetben is jól döntött, a támadó ugyanis valóban zavarta karjával a felugró De Sanctist.

Ismét lesz miért háborogjon Zamparini. A Palermo Chievo elleni fellépésén egy Pastore elleni szabálytalanságnál maradt néma a bíró sípja, mely már a szezonbeli sokadik tévedés büntető ügyben a szicíliaiak kárára.

1 komment

Címkék: juventus roma serie a 19.forduló napoli juventus sampdori roma parma cagliari chievo palermo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr722574100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.01.10. 15:55:32

Jó, hát Toni gólja szabályos volt, szerintem ez teljesen egyértelmű. De Sanctis csúnyán benézte a labda ívét és egyszerűen csak mellé öklözött a labdának. Mondjuk nem emiatt a momentum miatt kaptunk ki tegnap.
süti beállítások módosítása