Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sampdoria - Roma beharangozó

2011.01.09. 10:40 lupetto

 Antonio Cassano elvesztése óta vergődik a Samp. A fantasista eltűntével a kreativitás jó része is távozott a blucerchiati támadójátékából, a genovaiak 17 mérkőzésen szerzett 23 pontjukkal nem véletlenül állnak mindössze a táblázat 9. helyén. Jelenlegi sorozatuk is több, mint elkeserítő szurkolóik számára, szicíliai  kudarcukkal sorozatban harmadszor szenvedtek vereséget zsinórban Pazziniék.

A Roma ezzel szemben úgy tűnik visszatalált saját útjára. Tottiék szép csendben felkúsztak a tabella 4.helyére, s év végi milánói győzelmük méltó folytatása volt a hétközbeni Catania ellen begyűjtött újabb biztos 3 pont is.

A formák alapján tehát római győzelmet sejthetnénk, ami miatt azonban mégis korai lenne a vendég siker megelőlegezése, az egy ennek ellentmondó figyelemreméltó statisztika.

A Sampdoria hazai pályán ugyanis mindössze 4 kapott góljával a legmasszívabb együttesek között említendő, míg a fővárosiak továbbra is szenvednek az Olimpicon kívül. A giallorossi mindössze kétszer diadalmaskodott az idei szezonban idegenben, így ismét várhatóan megszenved majd genovai fellépésén.

SAMPDORIA-ROMA
12:30, Stadio Marassi

SAMPDORIA (4-4-2): Curci; Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler; Koman, Tissone, Palombo, Guberti; Pazzini, Pozzi

ROMA (4-2-3-1): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Greco; Perrotta, Menez, Vucinic; Borriello

SAMPDORIA
- Macheda érkeztével némileg könnyebb helyzetben Di Carlo, akinek így végre lehetősége nyílik a kártyák keverésére a támadóalakzatban is. Kérdőjeles egyelőre Koman játéka, de nagy valószínüséggel őt preferálja majd trénere Manninivel szemben.
Eltiltott: -
Sérült / nincs a keretben: Semioli

ROMA - Miután Pizarro továbbra is Chilében, Ranierinek egyedül a Greco-Perrotta opció maradt középpályán. A csatársorban Borriello-Vucinic, Totti a kispadról beszállva segíthet majd társain, Vucinic és Taddei pedig még innét sem.
Eltiltott: -
Sérült / nincs a keretben: Lobont, Pizarro, Adriano, Taddei

4 komment

Címkék: roma serie a sampdoria 19.forduló sampdoria roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr882571213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.01.09. 11:19:25

Bízok a Sampdoriában és egy bravúr hazai sikerben :)

lupetto 2011.01.10. 10:08:55

szomorú meccs volt ez, pláne hogy meg lett volna a hibák nélkül simán.
Mindegy, Juant nem szídjuk, sokat tett ő már eddig a csapatért
süti beállítások módosítása