Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Toni után Forlan is a Juventushoz kerülhet

2011.01.08. 11:30 Unimuck

Noha Luca Toni tegnap délután hivatalosan is Torinóba tette át székhelyét, Giusseppe Marotta nem tett le egy újabb csatár megszerzéséről. A 33 éves világbajnok Toni Amauri alternatívájaként érkezett a Zebrákhoz, ugyanis a brazil származású csatár pocsék idényt produkál, bajnoki találkozókon még egyetlen gólt sem szerzett, így bár a támadó klubjánál akar maradni, a Juventus vezetői nagyon is szeretnének tőle megválni. Eközben Quagliarella súlyos térdsérülést szenvedett az év első mérkőzésén, mellyel véget is ért a csatár idénye. Az ő helyére Del Piero és Iaquinta pályázik, ám ismerve a Juve egészségügyi helyzetét, nem esélytelen, hogy a két támadó egyszerre sérül meg, ezért Marotta azon munkálkodik, hogy egy újabb csatárt csábítson csapatához. Így került ismét képbe Diego Forlan, az Atletico Madrid játékosa, míg a pletykák szerint a Fiorentina kegyvesztett játékosa felé is kacsintgatnak Torinóból.

Az uruguay-i csatárt már nyáron is megkörnyékezték a Zebrák, ám akkor az Atletico olyan magas árat kért Forlanért, hogy az üzletből végül nem lett semmi. A tavalyi szezonban Európa Ligát nyerő madridiak sikeréből oroszlánrészt vállaló csatárt a nyári  világbajnokság legjobb játékosának választották, ám hiába az előző idény kiváló teljesítménye, Forlan a bokasérülését követően nem tudta visszanyerni régi formáját, így a spanyol klub vezetői már nem ragaszkodnak annyira játékosukhoz és kevesebb összegért is elengednék. 

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint Marotta ismét megpróbálja leigazolni a 31 éves csatárt, a hírek szerint ehhez 15 millió €-t kell kifizetni a madridi klubnak. 

A Juve Edin Dzekót bukta el a napokban a Serie A igazolási szabályzata miatt, miszerint a klubok szezononként csak egy EU-n kívüli játékost igazolhatnak. Az urugay-i válogatott játékos megszerzése elé ez a törvény nem gördítene akadályokat, ugyanis Forlan spanyol útlevéllel is rendelkezik. 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a atletico madrid mercato azzurri blog diego forlan juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr592569209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása