Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juventus: új igazolással pótolják a kieső sérülteket /frissítve/

2011.01.07. 09:30 lupetto

 A játékos több forrás szerint is mindössze órákra a Juventustól, miután a bianconeri Quagliarella sérülése után gyors lépésre kényszerült. Egyelőre folynak az egyeztetések mind a csatár ügynökével, mind pedig jelenlegi klubjával, de a megegyezés bármelyik pillanatban megszülethet.

Update: A CdS szerint megszületett az egyezség, Toni a Juventusban folytatja. A tervek szerint mai napon lezajlanak az orvosi vizsgálatok és a szerződést is szignózzák a felek.

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr232566822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2011.01.07. 10:30:16

Adebayor? Nem kell.
Pazzini? Ugyan.
Gilardino? Nem jöhet.
Dzeko? Drága.
Toni? lol

egyébként jó csatár még mindig. Genoában nem ment neki, de Rómában például szerintem jól játszott, Münchenről meg nem csak ő tehet. Jó lesz elől, gondolom mostantól csak ívelgetni fogtok a két toronyra

ragnotti 2011.01.07. 10:39:21

Toni jó lesz.
Münchenben első idényben 20 felett termelt, aztán második éveben a Beckenbauer kikezdte, hogy önző.....
góljai 80 százalékát 16on belülről szerzi, akkor lehet önző?
Ha Del Piero osztja a gólpasszokat szinte bármelyik csatár jöhetne a top bajnokságokból.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.01.07. 10:47:53

@ragnotti: Del Piero eddig is osztotta, ha hagyták neki, sokat nem értek vele. Toni szerintem komolytalan. Évek óta nem volt egy jó meccse, csak azért nem olyan látványos a zuhanása, mint Grossóé, mert a vb előtt viszont tényleg jó volt, na meg az a firenzei szezon.

ragnotti 2011.01.07. 10:53:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Egyetértek veled, de ez most vész megoldás lesz,úgy gondolom.Grosso beállt az "átlagos" játékosok" sorába, mindig hoz egy szintet, de semmiképpen sem válogatott szint már...
Toni-ról nem kifejezetten mondanám, hogy komolytalan, inkább motiválatlan, és ez rányomja játékára a bélyegét.

ragnotti 2011.01.07. 11:01:10

@ragnotti:
Ha esetleg láttad tegnap a Parma elleni meccset, láthattad, hogy Del Neri edző vétett pár taktikai hibát, lehozta 30.-ban Del Pierot. Onnantól kezdve a Juve játéka abból állt, hogy Pepe probált cselezni, ami nem megy neki köztudottan... szétesett a szerkezet, nem volt aki szervezze a játékot..
És valóban ívelgettek..
Arról nem is beszélve ez a Melo miket talált ki, 20.-ban arconrúgja az ellenfelet...

lupetto 2011.01.07. 11:16:55

Vészmegoldásnak tökéletes lesz Toni, egyetértünk ebben ragnottival, nem hiszem hogy találna a Juve pillanatok alatt jobb megoldást, ha már a piac úgy alakult idáig ahogy.
Delneri tényleg elszámolta magát, mint ahogy tette ezt korábban emberhátrányos szituációban már a Chievo ellen is, na nem azért mintha 10 emberrel nem lehetne gólt kapni, de ha távolról látszik hogy rosszul szervezte át a csapatot kiállítás után, akkor sem hajlandó váltani

ragnotti 2011.01.07. 11:34:42

@lupetto:
így van Lupetto..
Igazából ő eddig még csak kis csapattal csinált csodát, lásd Chievo 8 meccses veretlenség pár éve...
Sajnos neki sok ez a klub, nagy a nyomás...
Nem hiszem el hogy ezt a Parmát 1 góllal nem lehetne megverni emberhátrányban is...
Giovinco szimpatikus volt, h nem ünnepelt-pozitív oldala...
behozta a kedvetlen Amaurit, ezt mát látni lehetett m, mikor vette le a melegítő felsőt..

Unimuck 2011.01.07. 17:30:53

Átgondolva és megemésztve a dolgokat, arra következtetésre jutottam, hogy egy olyan játékos érkezett a csapathoz, aki igaz lassú már, de igazi befejező csatár, és ha Toni elegendő lesz arra, hogy Amauri még a pálya közelébe se kerüljön, akkor már boldog leszek! Ingyen és tulajdonképpen egy nap alatt került a csapathoz, remélem Lükét feldobja az a tudat, hogy ismét egy jó és nagy célokra törő csapatban szerepelhet. Quagliarella nagyon fog hiányozni, az ő kreativitása és gólja...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.01.08. 00:48:01

Mindent elmond Toniról, hogy a Genoa szinte könyörgött azért, bárki, csak vigye már. Jaki mellé jött egy másik torony, akkor most két centeres játék lesz? Nyilván nincs nagyon kit igazolni, de miért nem tartanak fent végleg egy ifit a keretben? Ha ennyire nincs alternatíva.

Unimuck 2011.01.08. 09:36:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Igazán Amauri volt a mostani keretben akire rá lehet húzni a center jelzőt, de tudjuk, hogy ő mennyire veszélyes. Iaquinta, Quagliarella és Del Piero inkább mozgékonyabb kivitel, Toni viszont testfelépítésre igazi center, plusz, h rohadt magas... Meglátjuk, ha 5-6 gólt lő fél szezon alatt, akkor már jók vagyunk vele. Kb erre számítok. Viszont Quagliarellát nem fogja senki pótolni.

lupetto 2011.01.08. 10:27:43

@Unimuck: ez oké, de vagy Amauri vagy Toni, szerintem egyszerre mind a kettő a pályán nem működik és ez szerintem ezt mondja Kornél is.
Mindkettő klasszik "torony" ráíveled a labdát, megtartja faultoltaja magát vagy visszajátsza-leteszi esetleg becenterezésnél tankként érkezik, de kettő belőlük egyszerre a pályán nem fér el. Tehát most igazoltatok egy Amauri alternatívát, de ettől még Quagliarella nem lett pótolva, max ha Sandro innentől minden meccsen kezdő, amihez szerintem már öreg

Unimuck 2011.01.08. 10:33:23

@lupetto: @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Akkor félreértettem, sorry. Persze, én is így gondolom, hogy Toni Amauri helyettesítésére érkezett Torinóba és nem Quagliarella helyett.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.01.08. 20:05:25

@Unimuck: No de ha ennyire nyilvánvalóan létszámfeletti Amauri, akkor megéri Torinóban tartani, évi 4 millió euróért?

Unimuck 2011.01.08. 20:54:56

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Már jó ideje téma ez, főleg a szurkolók körében, viszont most már a vezetőség sem mehet el az Amauri téma mellett. Mennie kell, nincs mese. Nagyon is sok az évi fizuja, főleg ilyen teljesítmény mellett... Remélem Marottáék lépnek, csak foggal-körömmel kapaszkodik a Juvéba, nem akar eligazolni. A bukás a történeten óriási, mert 23-25m €-ért érkezett hozzánk, halovány teljesítmény mellett most kb tovább lehetne adni szerintem cirka 6-8 millióért.
süti beállítások módosítása