Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Milan és a Roma is bírói hibáknak köszönheti győzelmét

2011.01.07. 11:07 lupetto

 Minden egyes játéknapot követően a Corriere dello Sport mérkőzésről-mérkőzésre kielemzi a játékvezetők ténykedését, választ adva minden vitatott kérdésre, szituációra. Ezúttal sem történt ez másként, s kitűnik néhány csapat sorsát tegnap igencsak megpecsételte egy-egy bírói tévedés.

Különösen igaz ez a giallorossira, akik összetehetik kezüket a tegnap történtek után. Hajtás után a részletek.

Kétszer is sorsdöntő szituációban hibázott tehát a partjelző a Roma - Catania mérkőzésen, s mindkétszer a vendégegyüttes kárára, ezzel a Roma nem kis segítséget kapott győzelme kivívásához.

Előbb a képen is látható második római találat előtt született rossz döntés, hiszen Riise már az alapvonalon túlról kanalazta vissza a labdát, majd a találkozó hajrájában szerzett Vucinic találat sem szabályos körülmények között esett, a montenegrói ugyanis lesen tartózkodott, amikor hozzá került a labda. A bírói tévedéseket egyébként Claudio Ranieri is elismerte mérkőzés utáni nyilatkozatában.

Nem kevésbé volt a sors kegyeltje a Milan sem. Strasser győztes találatát szintén érvénytelenítenie kellett volna a játékvezetőnek, a játékos ugyanis Cassano passzánál lesen tartózkodott, mégha mindössze néhány miliméterrel lógott is védője mögé.

Kirívó esetből mindössze egy maradt.

Ez pedig De Marco nevéhez kötődik, aki a Juventus - Parma mérkőzésen mulasztott el kiosztani egy jogos piros lapot a vendégek védőjének Gabriel Palettának, aki kézzel akadályozta meg, hogy Amauri gólra törjön, s mindössze sárga lapot zsebelt be büntetésül.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus roma milan serie a 18.forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr982566999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása