Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A középpályások döntöttek Leonardo debütálásán

2011.01.07. 08:30 lupetto

 Rafa Benitez ment, s vele együtt úgy tűnik a gondok egy része is távozott, rég játszott már ugyanis ilyen felszabadultan a milánói együttes. Thiago Motta gyönyörű kapáslövése révén már a 3.percben vezetést is szereztek, melyet ugyan még 20 percre rá egalizált a vendégcsapat, később már esélye sem volt a pontszerzésre. A hazaiak az első félidő egy 10 perces szakaszának kivételével mindvégig kézben tartották a mérkőzést, egy-egy akciójuk, labdaszerzésük pedig már tavalyi legjobb formájukat idézte.

Természetesen nem lenne helyénálló Leonardo egyből ily mértékben érződő munkáját vizionálni minden mögé, de az mindenesetre kitűnik, nagyon is jól döntött Massimo Moratti amikor menesztette extrénerét. Legalábbis a csapat felettébb hálásnak tűnik a változtatás miatt, hosszú idő után ismét a lelküket is kitették egy bajnoki siker kedvéért is.

Győzelmével az Inter a táblázat 7.helyén áll, ha hozzák azonban két elmaradt mérkőzésüket, akkor a Romat és a Juvét is megelőzve a tabella 4.helyére kúsznak fel.

   Inter 3 - 1 Napoli
 
2011 január 6., 20.45
Stadio Giuseppe Meazza — Milánó
Játékvezető:‬ Rocchi
Gólszerzők:Motta 3., 55, Cambiasso 37., ill. Pazienza 25.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr962566733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása