Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pizarro távozhat Rómából

2011.01.04. 22:18 Unimuck

David Pizzaro közel áll ahhoz, hogy háta mögött hagyja a Farkasokat, állítja a Sportmediaset.it. Az oldal értesülései szerint a chilei válogatott játékosért a Zenit Szentpétervár ajánlatot is tett. Korábban az orosz klub egy 4 millió €-s vételárral kopogtatott a fővárosiak ajtaján, ám hamar kiderült, ez az összeg nevetséges Pizarróért, így most a Zenit egy 10 millió €-os ajánlatot tett le a rómaiak asztalára.

A hírek szerint Pizarro kapcsolata megromlott Ranierivel, így könnyen lehet, hogy a középpályásnak is ínyére lenne a klubváltás. Ezt előremozdíthatja az a tény is, hogy a Zenit trénere épp az a Spalletti, akivel korábban már az Udinesénél és a Rómánál is együtt dolgozott a chilei, és mind a mai napig remek kapcsolatot ápol volt mesterével. 

A Roma nyilván nem akar megszabadulni csapata egyik legjobbjától, ám egy 10 millió €-s ajánlatot komolyan meg kell fontolnia az anyagilag nem túl stabil alapokon álló klubnak. 

Szólj hozzá!

Címkék: roma pizarro mercato pizarro zenit

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr492561265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása