Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Győztes meccsen mutatkozott be Cassano

2011.01.03. 08:47 lupetto

 Ha hivatalos bemutatkozása még néhány napot várat is magára, edzőmérkőzésen immáron láthattuk piros-feketében mozogni; Antonio Cassano az Al Ahly csapata ellen debütált új együttesében.

Némiképp felforgatott kezdőcsapattal lépett pályára a rossoneri, a kapuban Flavio Roma, a védősorban Oddo, Yepes, Nesta, Antonini, középen Thiago Silva (kissé visszább vonva), Gattuso, Strasser és Seedorf, míg elöl Cassano mellett a sérüléséből visszatért Pato kapott helyet. Az első játékrész pörgő ritmust, illetve több vendéglehetőséget is hozott, melyek egyikéből végül Clarence Seedorf vette be Cannavaro együttesének hálóját.

Cassano kifejezetten jól mozgott újdonsült társai közt, több alkalommal is remekül előkészítve egy-egy végül kimaradt helyzetet, s úgy tűnt valóban élvezi a játékot több hétnyi kihagyás után. Látszólag remekül megértette egymást mind Patoval, mind pedig Seedorffal és többi társa is igyekezett minél többször játékba vonni.

A második félidőre Allegri egy játékos híján a komplett együttest lecserélte, így végetért a játék a Milan újonca számára is, de érdekesség - Ahmed Hassan bődületes góljának köszönhetően - azért maradt erre a játékrészre is. Abbiati - Abate, Bonera, Sokratis, Oddo (az egyetlen pályán maradt játékos) a védelemben; Merkel, Ambrosini és Bruno Montelongo a középpályán, míg elöl a Robinho, Beretta, Ibra hármas - e tizenegy alkotta a második játékrészben a rossoneri csapatát, jóval visszafogottabb teljesítményt nyújtva első félidőben szerephez jutó társaiknál.

kép:rossoneriblog

Szólj hozzá!

Címkék: milan cannavaro cassano al ahly al ahly milan 1 2

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr232555796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása