Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vicces Lazio momentumok - B.Ú.É.K.!

2011.01.02. 04:30 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Mindenki megvan, magához tért a mulatozások okozta, tudatmódosítok által elért illuzórikus hatásokból? No, akkor összegyűjtöttünk pár vicces momentumot, ami a Lazióval ilyen vagy olyan formában, de összefüggésbe hozható, fogadjátok őket szeretettel, kezdjük nevetve az évet.

Tuti, hogy alábbi jelenet szereplőjéről nem lenne nehéz megállapítani még némán és mez nélkül sem, hogy bizony olasz sráccal van dolgunk. A gesztikulálás, az öröm kifejezése, a boldogságrohamok... Fura egy fickó, az biztos, de helyén van a szíve, mint laziale.

Dessena vajon mit szeretne Foggiától? Mozdulatait nem is merem értelmezni, de láthatóan kedvére való a Lazio - akkor még - szép sörényű támadója.

 

A következő videót biztos igen sokan ismeritek. A Puma által szponzorált csapatok szurkolói énekeltek szép dalokat, Olaszországból pedig a lazialékat érte a megtiszteltetés. Aranyos szám, vidám emberek, kötelező megtekintetni újra és újra.

 

Egy valamirevaló Laziós örömködésből nem maradhat ki a városi rivális szívatása. Hadd emlékeztessük most őket arra, hogy milyen szépen is öregbítették Róma város hírnevét.

 

Zárásként pedig a főattrakció. Én nem tudom, mi járhatott annak a játékosnak a fejében, aki ki mert kezdeni ezzel az állattal. Az a torokfogás, a szemek, a vélhetően nem baráti szavak, tetézve a magasságkülönbséggel és a sértett őszintén megrémült szemeivel, egyszerűen priceless, ahogy az amerikai mondaná, Jaap rulez!

 

Szeretnék mindenkinek az új évre bort, búzát, békességet kívánni, valamint Lazio sikerességet! Ugyanígy, ugyanitt, veletek folytatjuk! Forza Lazio!

Szólj hozzá!

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr782553492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása