Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Krasic a második legjobb játékos Európában

2011.01.02. 14:15 Unimuck

A goal.com szavazásra bocsátotta olvasói között, szerintük ki volt a 2010/11-es szezon legjobb labdarúgója. A négy topligából összeválogatott játékosokra lehetett voksolni, köztük a Serie A-t Milos Krasic (Juventus), Hernanes (Lazio) és Thiago Silva (AC Milan) képviselte. 

 

A szavazást végül szoros küzdelemben a Real Madrid sztárja, Cristiano Ronaldo nyerte meg, a voksok 31,09 %-át megszerezve, míg második helyen a Juve újdonsült csillaga, Milos Krasic végzett 30,52%-kal. A harmadik helyet Lionel Messi foglalhatta el 19,52%-ot szerezve.

A szerb középpályás bombaként robbant be az olasz futballba. Nyáron a Juventushoz szerződő Krasic hamar felvette a Calcio ritmusát és pillanatok alatt a Zebrák egyik, ha nem a legjobban teljesítő játékosává nőtte ki magát. A szerb ezidáig 19 mérkőzésen lépett pályára a Juventus színeiben, 5 gólja mellett 6 gólpasszt osztott ki társainak. 

A szavazásban résztvevő Serie A-s játékosok közül Thiago Silva a voksok 1,81%-át, míg Hernanes 0,57%-át szerezte meg.  

kép: juventus.com

1 komment

Címkék: juventus milan lazio thiago silva hernanes milos krasic legjobb játékos

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr382554175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.01.02. 17:58:31

Látjátok, az ilyen goal.com és társai szavazásokon látszik, hogy az emberek mennyire csapatra és nem játékosra szavaznak. Nem mintha nem érdemelnék meg a díjazottak, erről szó sincs, de Silva és Hernanes százalékos aránya nevetséges.
süti beállítások módosítása