Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter szurkolók Kakát akarják

2010.12.30. 09:56 lupetto

 Több mint 3 ezren látogattak ki a nerazzurri első Leonardo vezette tréningjére, s a szurkolók igyekeztek hallatni is hangjukat a klub körül kialakult események kapcsán.

Újabb Scudettót és újabb győzelmeket szeretnének, annál is inkább mert a fő rivális e téren most az ősi ellenség csapata. Ibrahimovic Milanba szerződése után pedig boldogan fogadnák Kaká kék-feketébe öltöztetését, afféle ajándékként a gyengébbre sikerült ősz után.

Nem túl optimista azonban e téren az Inter új trénere;

"Jól ismerem Kakát és biztos vagyok benne, hogy nem hagyja el Madridot, amíg nem tett le ott is valami különlegeset az asztalra."

Ráadásul az átigazolási piac szakértője Ernesto Bronzetti sem ad sok esélyt a businessnek;

"Ha Kakának a Chelsa és az Inter között kell választania, 90 % hogy a Chelsea mellett dönt."

A Real azonban mutat némi hajlandóságot a támadó értékesítésére, s amennyiben hinni lehet a pletykáknak az olaszok is kisebb kontingenst küldtek Spanyolországba felmérni a lehetőségeket illetve a brazil egészségügyi állapotát, így elképzelhető a napokban még néhány váratlan fordulat.

kép: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo milan kaká inter mercato moratti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr692547681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása