Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juventusnak nincs szüksége csatárra - Moggi

2010.12.30. 12:30 Unimuck

A napokban egyre több pletykát lehet arról hallani, hogy a Zebrák vezetősége januárban megpróbál egy csatárt Torinóba hozni, főleg Amauri gólképtelensége miatt. A lapok a Pazzini - Gilardino duo egyikét tartják ezen posztra a legesélyesebbnek, míg a nyári terv, hogy Dzekót Juve mezbe öltöztessék Marottáék, elúszni látszik. Ezen hírek hallatán a Juve ex-transzferguruja, Luciano Moggi is megszólalt, akinek szava a legtöbb Bianconerinél még mindig szent és sérthetetlen.

"Nem hiszem, hogy a Juvénak januárban kellene egy csatár. Nekik már van egy Vincenzo Iaquintájuk, aki jól teljesít Luigi Delneri kezei alatt. Tartaléknak ott van Amauri is, plusz van egy Quagliarellájuk és Kraszicsuk." - vélekedett Moggi.

"A Juventus jobban teljesít a vártnál. Én várnék az erősítéssel júniusig." - zárta mondandóját az ex Juve-vezér.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus mercato moggi pazzini gilardino dzeko juve?

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr212548030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása