Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Galliani beárazta Ronaldinhót

2010.12.29. 20:43 lupetto

 Lefagyott a mosoly a Gremio vezetőinek arcáról Adriano Galliani mai nyilatkozatát hallván, a Milan feje ugyanis világosan üzent minden Ronaldinho iránt érdeklődőnek, 8 millió euró alatt nem mozdul Milánóból a brazil. Minderre rá is erősített némivel később a korábbi aranylabdás menedzsere, kijelentvén az összeg nem lehet vita tárgya, amennyit Galliani kér annyit kell a transzferre áldozni, e kérdésben a klub szava szent.

Úgy tűnik ezzel a korábban favoritnak tűnő brazil együttes ki is szállt az R80-ért folytatott versenyfutásból, akad viszont 3 egyéb lehetséges opció; érdeklődés a két manchesteri klubtól, valamint a talán legvalószínűbb forgatókönyv, nevezetesen az Egyesült Arab Emírségek.

kép:serieaweekly.com

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldinho milan mercato gremio galliani

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr512546890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása