Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Baptista mehet, Behrami érkezhet - jelentés Rómából

2010.12.29. 00:01 Unimuck

leftA jelek szerint sikerül a Rómának megszabadulnia egyik létszámon felüli játékosától, nevezetesen Julio Baptistától, akit a Malaga csábítana vissza Spanyolországba. A nem túl rózsás anyagi helyzetben lévő fővárosi klubnak luxus lenne megtartani a brazilt, miután Ranieri alig-alig szerepelteti, emellett a középpályás fizetése évi 3,2 millió €-ra rúg, ami igen jelentős római mércével mérve, hasonlóan magas összeget csak kevesen kapnak a Farkasoknál, ezért is került Baptista átadólistára. 

2008-ban a Real Madridtól 10 millió €-ért igazolt a középpályás Rómába, most 2 millió € ellenében kerülhet vissza Spanyolországba, ha elfogadja a galíciai klub ajánlatát.

Baptistának csökkentenie kell igényeit, ugyanis a Malaga 2 és fél éves szerződést kínál neki évi 2 millió €-s fizetéssel. Amennyiben a két fél meg tud egyezni, a brazil játékos napokon belül maga mögött hagyhatja az olasz fővárost.

A Rómánál már meg is találták a "Bestia" utódját, aki nem más, mint Behrami. A koszovói születésű labdarúgó Itáliában legutóbb épp a városi rivális Lazio csapatát szolgálta, mielőtt 2008-ban a West Ham United csapatához szerződött volna. Behrami 2009-ben egy súlyos térdsérülést szenvedet, minek következtében fél éves kényszerpihenő várt rá, ezt követően nem igazán tudta visszaverekedni magát a stabil kezdőbe, így a londoni klub megfelelő ajánlat esetén kész megválni svájci válogatott labdarúgójától. 

A hírek szerint a West Ham 3 millió €-t kér Behramiért, amit a Roma csak Baptista eladása után tudna kifizetni.

2 komment

Címkék: roma behrami baptista mercato baptista malag behrami roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr822545203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása