Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ranocchia az Interhez igazol

2010.12.28. 15:00 Unimuck

A Genoa és az Inter közös tulajdonában lévő egyszeres olasz válogatott belső hátvéd Milánóba teszi át székhelyét, miután nem hivatalos hírek szerint megegyezett a két klub Ranocchia átigazolásáról. A megállapodás értelmében a kiváló teljesítményt nyújtó hátvéd 100%-os tulajdonáért az Inter 12,5 millió €-t fizet a Genoának, ám a hivatalos bejelentésre január 3-ig várni kell még. A 22 éves hátvéd átigazolásáról szóló híreket a Genoa elnöke, Enrico Preziosi és a játékos édesapja is megerősítette.

"Az Inter 12,5 millió €-t fog fizetni Ranocchia játékjogának nálunk lévő részéért. Eredetileg csak júniusban ment volna végbe a transzfer, de most hamarabb kell mennie a vártnál. Egyrészt nagyon sajnálom, hogy egy ilyen remek képességű játékost el kell engednünk, másrészt viszont meg kellett hoznunk ezt a döntést. Azt mondhatom, mindkét klubnak kielégítő megoldást sikerült találnunk." - nyilatkozta Preziosi.  

"Megerősíthetem, hogy Andrea elhagyja a Genoa öltözőjét. Alig hiszem el, hogy egy ennyire nagy és fontos csapatban játszhat. Nem fél a lehetőségtől, nagyon erős személyiség, és rendkívüli módon lelkesíti, hogy az Interhez kerül." - vélekedett az édesapa. 

Ranocchia vélhetően a súlyos sérülést szenvedő Walter Samuel helyét veszi majd át az Internazionale védelmének tengelyében. 

Szólj hozzá!

Címkék: inter genoa mercato ranocchia ranocchia az interben

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr932544141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása