Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Magyarokkal bővülhet a Lecce kerete

2010.12.28. 14:00 Unimuck

A karácsony meghitt hangulatából felocsúdva remek hírek érkeztek Itáliából. Olasz értesülések szerint a Lecce mindenben megegyezett a Kaposvárral Kulcsár Kornél szerződtetéséről. A dél-olasz kis csapat elképzelései szerint a magyar U21-es válogatott középpályás először a Lecce Primavera csapatában kapna lehetőséget, majd jó teljesítmény esetén az "A" csapatban is szerephez juthat a 19 éves játékos. 

Az utolsó előtti helyen álló klub szeretne bent maradni a Serie A-ban, ehhez télen mindenképp meg kell erősíteni Luigi De Canio keretét, így került képbe ismét Rudolf Gergely neve. A Lecce vezetői már korábban is figyelték az ex-debrecenit, Genovába szerződése előtt nem sok választotta el attól a magyar csatárt, hogy végül Leccében kössön ki. Miután a Genoa leigazolta Rudolfot, több újság is arról számolt be, hogy rögtön kölcsönbe is kerülhet, épp a Leccéhez, ám augusztus végén mégis piros-kék mezben kezdte meg Rudi az első Serie A-s idényét.

A téli átigazolási szezon kezdetéhez közeledve ismét felerősödtek a genovai magyar kölcsönadásáról szóló híresztelések, a célállomás újfent Lecce lenne, ám erősen kérdéses ezen információk hitelessége.

Igaz, Rudolf nem tudta magát beverekedni a Genoa kezdőcsapatába, és a gólokat sem szállítja futószalagon, viszont  nagy akarattal és veszélyes játékkal rukkol elő akárhányszor csak lehetőséget kap Ballardinitől. 

Az elkövetkezendő hetekben választ kapunk mindenre. 

Szólj hozzá!

Címkék: genoa lecce mercato kulcsár kornél leccében rudolf gergely leccében

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr462544008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása