Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Totti felfedi a Milan titkait

2010.12.20. 09:42 lupetto

 Francesco Totti az átigazolási piac elemzőjévé vált a Corriere dello Sportnak adott interjújában, melyben a Milan körül várható történésekről mesélt.

"Cassano a Milanban folytatja, ezt minden további nélkül elárulhatom, mindenki erről beszél, hivatalosnak tekinthető. Ronaldinho pedig Los Angelesbe költözik, ami abszolút jó döntés részéről, egy napon talán én is ugyanezt teszem majd." - nyilatkozta még csapata hétvégi fellépése apropójából a Roma csapatkapitánya.

Olasz sajtóhírek azonban nem teljesen csengenek össze Er Pupone szavaival, Cassano ügyében még csak-csak hasonló az álláspont (a támadó állítólag már ma aláírhat, amennyiben Garrone belemegy, hogy a Milan a Real Madridnak járó 5 millió euro mindössze harmadát fizesse), de Ronaldinho ügyében más a kép. Itt több forrás is megerősíti miszerint a brazil nyárig nem mozdul Milánóból, szerződése lejártát követően pedig szülőföldjén fejezi majd be pályafutását.

Szólj hozzá!

Címkék: roma ronaldinho milan totti cassano mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr42527417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása