Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ranieri a szurkolókat, Adrianót és Donit élteti

2010.12.19. 10:33 lupetto

"Újra magunk mellett érezhettük szurkolóinkat idegenben és egyből miénk lett a három pont." - kezdte értékelését csapata milánói diadala után a Roma mestere.

"A védelmünk jól teljesített, de külön ki kell emeljem Donit is, aki védéseivel sokat tett azért, hogy az első félidőt megússzuk kapott gól nélkül. Különösen Ibrahimovic ziccerénél mutatott be hatalmas bravúrt."

"A csapat roppant egységes volt és tudtuk mivel operáljunk a Milan agresszív játéka ellen.. Mindez csak bizonyítja, a mindennapi kemény munkának meg van az eredménye."

"Nagyon tetszett Adriano teljesítménye,  sokat segített a csapatnak labdatartása, ha hozzá került a labda, mindig kicsit lélegzethet jutott a többi csapategység is. Meglátják egyre jobb formában játszik majd és a Roma egyik fontos játékosa lesz."

Szólj hozzá!

Címkék: roma milan ranieri milan roma 0 1

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642525386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása