Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Nem várt kifakadás Beniteztől, az edző Morattit támadja és nagyobb beleszólást követel

2010.12.19. 10:56 lupetto

 "Nagyon boldoggá tesz, hogy megnyertük a Klubvilágbajnokságot. A győzelmet ajánlom a családomnak és mindenkinek, aki ebben segítségünkre volt. Azt gondolom ez után a siker után könnyebben jönnek majd a győzelmek és az elvárt teljesítmény is.

Viszont néhány dologban változásra van szükségünk, hogy a siker a jövőben is garantált legyen. Több támogatást szeretnék Massimo Morattitól. Érkezésem óta a sajtó célkeresztjében vagyok, de helyén kezeltem mindezt, mert igyekszem profiként viselkedni minden helyzetben. Több beleszólást akarok a klub döntéseibe és szabadkezet a játékosigazolások tekintetében, mert ez így nem mehet tovább. A keret remek ugyan, de azonnal szükségünk lenne 3-4 játékos szerződtetésére, mint ahogy ezt Moratti elnök Úr ígéretében garantálta már a nyár során, mégsem érkezett végül senki. Szeretném, ha az elnök tartaná szavát, ezzel is megadva nekem a kijáró tiszteletet, mely jelentősen megkönnyítené, hogy a klubnál maradjak. Ha ezt valóban szeretnék hát rendben, teremtsék meg a feltételeket, különben beszéljenek az ügynökömmel az egyéb opciókat illetően."

 

4 komment

Címkék: inter benitez klubvilágbajnokság moratti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr322525434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.19. 11:23:15

ez igy nagyon vicces, de jo latni :D tenyleg, szabadkezet a pincernek!!! legyen az Inter az uj Liverpool :D

lupetto 2010.12.19. 11:59:51

@mrscottpilgrim: :) mondjuk lehet vmennyire jogos, Mourinho is ezért küzdött

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.19. 12:15:08

@lupetto: jah, Mourinho kuzdott, elhozta Mancinit es Quaresmat, meg is lett az eredmenye, aztan Branca atvette az iranyitast, es elhozta/beajanlotta Sneijdert es Luciot, a tobbit mar tudjuk :P sot, allitolag a Motta - Milito paros is az o otlete volt

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.19. 12:17:59

@lupetto: de persze az lesz a vicces, ha mondjuk Benitez megkapja, amit ker, Branca szarik a farmra, es elmegy mas csapathoz, aztan mig az Intert is lerombolja a pincer, addig Branca egy masik csapatot felfuttat :D de komolyan vicces, h egy olyan csapatnal csinalja ezt BENITEZ - aki mar atigazolasi fondorlatainak hala szetbaszott egy csapatot - ahol a vilag egyik legjobb sportigazgatoja dolgozik, es a vicces benne Benitez modora, kb mintha a BL-t nyerte volna most meg az Interrel ujra, nem pedig valami zambezi hobbicsapatnak szort volna egy harmast :DDD
süti beállítások módosítása