Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri: döntetlent érdemeltünk volna

2010.12.19. 11:18 lupetto

"Annak ellenére, hogy nem játszottunk a legjobban, egy pontra azért rászolgáltunk volna" - összegezte csapata tegnap esti mérkőzését a Sky Sport kamerái előtt a Milan vezetőedzője.

Azt mindenesetre a tréner is elismerte, csapata meg sem közelítette Bolognában mutatott játékát, valamint sajnálatát fejezte ki a hazai pályán elszenvedett vereség miatt. Azért a remek hónapokat záró edző még hozzátette;

"Viszont azt gondolom boldognak kell lennie mindenkinek azzal, ahogyan a csapat teljesít. Most nincs más dolgunk mint a többiek eredményét figyelni, de ígyis-úgyis az első helyen maradunk, ami nagyszerű teljesítmény. Hogy mit kívánnék 2011-re? Hogy ott folytassuk, ahol 2010-ben abbahagytuk."

Szólj hozzá!

Címkék: roma milan allegri milan roma 0 1

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr62525485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása