Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Fernandez a Napoli-é

2010.12.18. 15:16 lupetto

 Federico Fernandez a Napoli csapatában folytatja pályafutását, hozta hírül mai napon több olasz és nemzetközi portál is. Az Estudiantes 21 éves középhátvédje 2011 júniusától csatlakozik a déliekhez, klubja ugyanis ragaszkodott szolgálataihoz a Libertadores kupa várható befejezéséig. De Laurentiis 2,8 millió euróért szerezte meg az egyik legnagyobb Dél-amerikai tehetségként számon tartott játékost, aki 5 évre kötelezte el magát a Napolihoz.

Walter Mazzarrinak azonban addig is szüksége lenne egy megbízható hátvédre védelme stabilizálására, s a Tuttomercatoweb értesülései szerint ez a valaki Miguel Britos a Bologna játékosa lehetne, akit a januárban nyíló átigazolási szezon keretében mindenképpen megpróbál majd a klub Nápolyba csábítani.

kép:goal.com

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb napoli mercato estudiantes fernandez

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr112524018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása