Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Amauri költözhet, Torino örömködhet

2010.12.18. 06:00 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Egy Freddy Krueger és Jason Voorhees társaságában eltöltött, gyengéd egész éjszakás rémálom, Thomas Hewitt félidei beugrásával sem tud felérni azzal az érzéssel, ami akkor jár a fejemben, ha a múlt vasárnap esti torinói meccsre gondolok. Habár a mérkőzést az azt értékelő posztban végleg a hátam mögött tudtam, legalábbis gyakorlatilag, de persze fel-felmerül bennem, hogy mi történik akkor, ha 5 másodperccel rövidebb a meccs. Ha Cavanda kirúgja Kraszics lábait. Ha Muslera kiöklözi a labdát. Csak ránézek egy fotóra, amit ott és akkor készült, és elönti az agyamat a méreg. Kit érdekel, hogy megérdemelt lett volna az 1 pont? A vereség mikéntje egyszerűen vérlázító. A rinyálás után rámegyünk a heti eseményekre, mint Alekosz a női létforma bármilyen változatára.

Ugyanúgy szeretik

Elég csak annyit mondanom, hogy Amauri. Bármennyire is azt hihettük, hogy egy csak egy csúnya kacsa a sok közül, amiket a bulvársajtó felkap, majd pár napig emlegetik, hogy aztán a következő és következő adag szemét maga alá görgesse, de nem. A Fiorentina, mint másik főszereplő, szintén a színen van, ám Lichtsteiner személye, illetve a torinóiakban lévő mély vágy, hogy a svájcit megszerezzék, egyértelműen a Laziót teszi esélyesebbé. Egy mentőöv lehet a kevés közül, hogy az elképzelt üzlet része lenne Sissoko is, aki viszont ha elhagyja a Juventust - és legkésőbb nyáron el fogja - akkor mindenképpen szeretne visszatérni Angliába.

A hajdúnánási Josh Holloway hasonmásverseny különdíjasa

"Persze, jó érzés hallani a Lazio érdeklődését." - reagált a hírre Amauri menedzsere. "Ám ne felejtsük el, védencemnek még másfél éves szerződése van a Juventus csapatával, szeretne bizonyítani és eddig is felmerültek hasonló pletykák. Persze, bármi megtörténhet."

A legalapvetőbb kérdés, ami csak felmerül: mi a francnak lenne szüksége a klubnak egy olyan csatárra, aki 2 éve önmaga paródiája, rettentő sokat keres és létszámon felüli? Amauri játékjogára kell pénzt költeni, mikor a keretben ott van, csak centerként számításba vehetően Floccari és Radu, akik közül úgyis csak az egyik lehet egyszerre a pályán? Felmerülhet az amúgy is támadórészlegben szépen álló csapattól, hogy ne a védelmet erősítő igazolások legyenek? Könyörgöm, nincs egy normális balszélsője a csapatnak, de arról szólnak a hírek, hogy egy hatodik (!) csatárt akar igazolni a Lazio? Az meg az egésznek a csúcsa, hogy Rocchi, akinél alázatosabb csapatkapitányt keveset látni, alig-alig kapva lehetőséget, de továbbra is odaadással küzd és ha kell, a padról biztat, erre a nyakára hozunk egy Amaurit?

Az amúgy is biztossá vált, hogy Rocchi maximum akkor lehet kezdő, ha Zarate vagy Floccari esetében az amputálás lehetősége merül fel. Nem is tudom mi lelte Reját, mert az Udinese ellen bizony a Capitano fog kezdeni, mivel Floccari egy jótékonysági kosárlabdameccsen lesérült. A vasárnapi mérkőzéshez kapcsolódó hír, hogy a baloldalon ezúttal Diakité fog pályára lépni, ami egyfelől bizonyítéka annak, hogy Rejának valóban jó a humora, másfelől viszont tényleg bejöhet, mert Mobido szürke teljesítményre nem képes: rajta vagy elmegy a meccs, vagy az ellenfél kapuja előtt ollózik és utána ér vissza, hogy tökéletesen csússzon be az ötösön. Mindazonáltal kevés optimizmussal, de lelkesen várjuk az udineiek vendégjátékát, hivatalos beharangozó természetesen érkezik hamarosan.

Szólj hozzá!

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr212523236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása