Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Magyar vezetőt ugrált körbe a Juventus

2010.12.17. 09:07 lupetto

 Újabb mérföldkőhöz érkezett a Juventus és a Sony kapcsolata, írja legfrissebb cikkében a Tuttomercatoweb, miután olasz újságírók a tegnap esti Juventus - Manchester City mérkőzésen Wágner Tibort, a Sony globális Account Directorát vélték felfedezni. A torinói klub vezetői igyekeztek mindenben kedvére tenni illusztris vendégüknek, sőt Andrea Agnelli és Jean-Claude Blanc még egy játékosok által dedikált labdát is ajándékozott a magyar vezetőnek.

A Sony és a Juventus kapcsolata kiváló volt a calciopolit megelőző években (különösen a 90-es évek során), de a botrány hatására a cég is hátat fordított az egyesületnek. Az utóbbi évben azonban újra megjelent az Ericson révén a cég a klub körül, illetve néhány hete a felek bejelentették, tovább mélyítik kitűnő kapcsolatukat egy új szponzorszerződés révén.

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus manchester city juventus sony

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr822521222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása