Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

2014-ig ír alá Cassano

2010.12.17. 08:35 lupetto

 Mint azt megírtuk, tegnap délután megszületett a döntés Antonio Cassano ügyében és máris életre kelt a legvalószínübb forgatókönyv, egyre-másra szivárognak ki az infók a fantasista Milánba szerződésének részleteiről. A Corriere dello Sport biztos forrásokra hivatkozva tudni véli, a támadó 4 éves szerződést szignóz a rossoneri vezetőivel, miután a Samp is kész felbontani a játékos kontraktusát. Egyetlen problémát mindössze a Real Madridnak fizetendő körülbelül 5 millió euró jelenthetne, de a Milant valószínüleg azért nem döngöli majd földbe az összeg átutalása. Minenesetre Galliani azért már kijelentette a klub nem óhajt 2,5 milliónál többet fizetni a transzferért.

Amennyiben a hírek igazak és ezt mostmár nagyjából megelőlegezhetjük, úgy egyébként nyugodtan Galliani is adhatjuk az évtized (század) sportigazgatója címet. Ibrát, Robinhót, Boatenget és Cassanot Milánóba szerződtetni egy féléven belül, ráadásul valami egészen elképesztően nevetséges összegért abszolút utánozhatatlan.

1 komment

Címkék: egyéb sampdoria mercato galliani cassano milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr672521174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2010.12.17. 16:12:46

Kár hogy 3-4 évig szinte senki normálisat nem igazolt Kopter.
süti beállítások módosítása