Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Napoli - Steaua: mérkőzés utáni nyilatkozatok a továbbjutás két hősétől

2010.12.16. 09:07 lupetto

" Az utolsó pillanatig harcoltunk ezért a győzelemért, megérdemeltük a továbbjutást" - nyilatkozta Edinson Cavani, a tegnap esti Napoli - Steaua mérkőzés hőse a tuttonapoli.net-nek.

" Nagyon boldogok vagyunk, de el kell mondjam rettentő nehéz dolgunk volt. A románok jól védekeztek, egyszerűen nem maradt helyünk a játékra, de a szívünk és eltökéltségünk meghozta a remélt eredményt."

A déliek egyedüli olaszként jutottak az Európa Liga kieséses szakaszába, melyre többek között igyekezett felhívni a figyelmet edzőjük, Walter Mazzarri is csapata méltatása mellett.

" Szenvedtünk, kűszködtünk, de túl vagyunk rajta. Nehéz csata volt, de megérdemeltük a győzelmet. " - erősítette meg csatára szavait a tréner a klub hivatalos honlapján.

" Bizonyítottuk, hogy soha sem adjuk fel, csak gratulálni tudok az egész csapatnak. Egyedüli olaszként így továbbjutottunk, ami borzasztó nagy megtiszteltetés számunkra, ráadásul tettük mindezt az egyik legerősebb csoportból. "

" Néhány évvel ezelőtt a Napoli még a Serie B-ben lépett hétről-hétre pályára, most pedig Európa legjobbjaival küzdhet meg az EL kupájáért. Hatalmas utat járt be a klub. " - lelkendezett a tréner, s valóban egészen hihetetlen, hogy a Napolit 2004-ben még nemhogy a Serie B-ig, hanem egyenesen a Serie C1-ig száműzte a FIGC miután a klub előző tulajdonosa csődöt jelentett.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb el európa liga cavani napoli steaua 1 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr112519090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása