Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ismét ikszelt a Juve, amivel beállította az AEK Athén rekordját

2010.12.16. 21:10 Unimuck

Döntetlennel ért véget a Juventus - Manchester City találkozó. A mindkét oldalról érdektelen összecsapást az angol csapat kezdte jobban, már a 2. percben a gólvonalról kellett tisztáznia a Juve védelmének. Az első rohamok után kiegyenlítetté vált a találkozó, a két tréner akár le is ülhetett volna vacsorázni az oldalvonal mentén, legalább történt volna valami izgalmas dolog. Hosszú, eseménytelen percek után, aki kitartott az edzőmeccs szagú találkozó mellett, az a 43. percben Del Piero remek húzogatása után végül az ifjonc Giannetti gólját tapsolhatta meg.

A szünet után a vendégek mindent megtettek az egyenlítésért, míg a Juventus alig-alig jutott el Given kapujáig. Éppen csak hogy elkezdődött a második félidő, Jo pofozta a labdát Manninger kapujába, ám a bíró les címén kifelé ítélt szabadrúgást, helytelenül. Tovább próbálkozott a City, az 58. percben egy távoli lövésnél Chiellini hirtelen azt hitte ő a kapus, és két kézzel blokkolt egy közeli bombát a tizenhatoson belül, ám a játékvezető sípja néma maradt. Az összecsapás hajrájához közeledve aztán sikerült egyenlítenie a manchesteri gárdának Jo révén. Legrottaglie ragadt be csúnyán a passz pillanatában, ezt kihasználva a nagy kedvvel játszó brazil egalizált, kialakítva az 1-1-es végeredményt. A Juve ezzel 6 mérkőzés után 6 döntetlennel csoportja 3. helyén zárt és búcsúzott az Európa Liga idei küzdelmeitől. Nem éppen kimagasló teljesítményével a torinói gárda beállította az AEK Athén 2002/2003-as szezonban produkált döntetlensorozatát.

 

Juventus 1-1 Manchester City

G.: Giannetti (43') ill. Jo (73')

Szólj hozzá!

Címkék: juventus el európa liga juventus manchester city 1 1 aek athén

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642520612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása