Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Silvano Martina: a Juventus nem tiszteli eléggé Buffont

2010.12.14. 10:53 lupetto

 Éles hangon bírálta a torinói klubot Luigi Delneri hétvégi nyilatkozata miatt Gianluigi Buffon ügynöke. A Juve edzője a kapussal kapcsolatban annyit jegyzett meg; senkinek nincs bérelt helye a csapatban, még Giginek is meg kell küzdeni posztjáért, ha szerepelni akar.

Martina erre a következő nyilatkozatban reagált;

"Hallottam a tv-ben én is Luigi Delneri szavait, miszerint Bufonnak ki kell érdemelnie helyét újra a csapatban, mikortól újra a Juve rendelkezésére áll majd. Természetes, hogy a csapatösszeállítás során mindig a legegészségesebb, legjobb formában lévő játékost preferálja a vezetőedző, de azért  átgondolhatta volna mit mond Delneri egy játékos kapcsán, aki mindössze most kezd túllépni élete egyik legkomolyabb sérülésén. Valamint egyéb olvasatból sem túl díjazandó a tréner nyilatkozata, az ugyanis azt sugallja, hogy ügyfelem egyfajta különleges bánásmódot vár el, holott ez egyszerűen nem igaz. Delneri egy úriember, s már csak ezért sem értem szavai okát. Talán nem is saját gondolatai, hanem a klub kétségei tükröződnek szavaiban. Talán a vezetőség nem bízik benne, hogy Gianluigi képes lesz visszanyerni régi formáját,vagy egyszerűen csak szeretnének megválni tőle, s igyekeznek elbizonytalanítani. De remélem tévedek és felesleges összefüggéseket keresni a szavak mögött. Mindenesetre Del Neri jobban tenné, ha a jövőben kerülné az ehhez hasonló nyilatkozatokat. Természetesen beszéltem Gianlugival is az ügyről, aki annyit mondott, nem érdeklik az edző szavai, de én tudom, hogy ettől függetlenül borzasztóan feldühítették a történtek."

2 komment

Címkék: juventus buffon martina

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr832514920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.14. 11:29:07

Buffonra nézve lehet nem volt egy egészséges nyilatkozat Luigitól, hiszen nagyon megviseli a jtákosokat egy ilyen hosszadalmas sérülés és már alig várják, h újra játszhassanak, ám valahol meg igaza van, mert Storari közel sem nyújt gyenge teljesítményt, és azért mert Gigi felépül, nem fogja azonnal kispadra ültetni. Ám nyilván Buffon jobb kapus és ahogy játékba lendül visszaszerzi a helyét, amit már nagyon várok, mert egy mentális plusz lenne a pályán minden játékos számára, hogy a világ egyik legjobb kapusa van mögöttük.

Kronsen · http://www.himmel.hu 2010.12.14. 13:27:35

Sokan nem is sejtik milyen jó érzés akkor is nyugodtnak maradni, amikor az ellenfél csatára ziccerbe kerül, mert tudjuk hogy a kapuban Buffon áll :)
süti beállítások módosítása