Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Könnyed Milan siker Bolognában villogó támadótrióval, kimaradt büntetővel

2010.12.12. 14:26 lupetto

 Elégedett lehet csapata teljesítményével Massimiliano Allegri, a piros-feketék ugyanis úgy gyalogoltak át ellenfelükön, ahogyan az egy igazi bajnokesélyeshez illik. Már a 9.percben megszerezte a vezetést a vendégegyüttes, Ibrahimovic hajszálpontos beadását Boateng jutatta gyönyörű mozdulattal a Bologna kapujába, majd a 35.percben tulajdonképpen el is döntötte a rossoneri a találkozót, miután egy remek kiugratás után Robinho is bevette Viviano hálóját. Remekül megértette egymást elöl a Boateng-Ibrahimovic-Robinho hármas, szemnek is tetszetős támadások egész sorát vezették a vendégek, középen pedig a Pirlo-Ambrosini-Gattuso tengely hiba nélkül zárta el a területet a hazai csapat elöl.

A második félidő elején próbált ugyan felpörörgni a Bologna minden erejüket bevetve a szépítés érdekében, de néhány kisebb helyzeten kívül nem sokáig jutottak Di Vaioék. Nem úgy a Milan. Pirlo régi időket idéző indítását Ibrahimovic váltotta gólra, ezzel már 0-3-ra módosítva az eredményt. A biztosnak tűnő győzelem tudatában Allegri igyekezett néhány cserével frissíteni csapatán, lehetőséget biztosítva Strassernek, Seedorfnak és Antonininek is. A 78.percben még a hazaiak büntetője hozhatott volna némi izgalmat a mérkőzés hajrájára, de Di Vaio büntetőjét biztosan hárította Abbiati.

 

  Bologna 0 - 3 Milan
 
2010 december 12., 12.30
Stadio Renato Dall'Ara, Bologna — Bologna
Játékvezető:‬ G. Rocchi‎
Gólszerzők: Boateng 9., Robinho 35., Ibrahimovic 60.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: milan serie a bologna bologna milan 0 3

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr332510840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása