Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Marotta Liverpoolba utazik tárgyalni az angol klub vezetőivel

2010.12.10. 12:15 Unimuck

Giuseppe Marotta a Liverpool sportigazgatójával, Damien Comollinnel találkozik, hogy tárgyalóasztalhoz üljenek. Marotta utazásának fő célja, Alberto Aquilani kölcsönszerződésének újratárgyalása. A középpályás nyáron csatlakozott az olasz klubhoz, mely opciós jogot élvez az irányító szerződtetésére, minek értelmében a Juventus nyáron 15 millió €-ért megvásárolhatja Aquilanit. Feltett szándékuk a Zebráknak ezen lehetőséggel élni, ám hallani lehet olyan híreszteléseket, miszerint a Poolnak elúszott az idei Bajnokok Ligája, s így anyagilag igencsak megszorult, szeretne már most valamit látni Alberto későbbi vételárából.

Ezt próbálja most meglovagolni Marotta és egy ajánlatot visz a mersey-parti klubnak, melyben ugyan csökkenti Aquilani árát, 10-12 millió €-ra, ellenben már télen kifizetné mindezt egyösszegben. 

No, de nem csak ezen apropóból látogat Angliába az Öreg Hölgy vezetője. További liverpooli játékosok megszerzését is fontolóra venne a klub. A kiszemeltek között a dán válogatott Agger és az angol nemzeti tizenegy játékosa, Glen Johnson szerepel.

A Bianconeri hátsó alakzata még mindig nem az igazi, így mihamarabb a védelem posztjait kellene megerősíteni. Jövőre Legrottaglie nagy valószínűséggel elhagyja a csapatot, így szükség lesz egy belső védőre, erre a szerepre Aggert nézte ki magának a Marotta.

Ennél is sürgősebb a szélső védekezés megoldása. A torinói klub olyan játékosokat keres ezen posztokra, akik a pálya minden szegletét befutják az oldalvonal mentén, egyaránt segítve a védekezést és a támadást. Erre tökéletes megoldás lenne Glen Johnson, aki a jobb oldalon bevethető. Ebben a pozícióban mostanság az ígéretes 18 éves dán, Frederik Sorensen játszott a Juventusban Grygera és Motta távollétében.

Ha Marotta szándékai komolyak, nem lesz olcsó mulatság ezen játékosokat Torinóba csábítani, ugyanis a Liverpool bármennyire is megvan szorulva, nem fogja aprópénzért elengedni legjobb hátvédjeit.

22 komment

Címkék: juventus liverpool átigazolás tárgyalás agger johnson aquilani marotta

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr442506300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.10. 12:48:52

Ezzel a két hátvéddel és egy klasszis csatárral több évre kibérelnénk a Scudettót magunknak. Az a csapat már nagyon megközelítené a Calciopoli előtti nagy Juventust!

lupetto 2010.12.10. 13:41:55

@Unimuck: lol, ez a nap vicce volt, de tényleg
ha még legalább Bale és Vargas érkezéséről lenne szó, mert Agger, meg Johnson közel sem az a két játékos, akinek leigazolása megváltást hozna

Unimuck 2010.12.10. 17:13:48

@lupetto: Szerinted. A Juve sosem vett klasszis játékosokat, hanem Torinóba váltak naggyá. Nedved, Buffon, Zambrotta, Trezeguet, ... Talán Emerson és Vieri az a két játékos, aki világklasszisként érkezett a Zebrákhoz. Agger egy jó védő, nem klasszis, de jó, Glen Johnson pedig bármelyik Serie A-s csapatba kezdőjébe simán beférne.

Unimuck 2010.12.10. 17:14:41

Zidaneról nem is beszélve...

lupetto 2010.12.10. 20:32:13

@Unimuck: nem tudom eldönteni, h most viccelsz-e, de nagyon remélem ;)
nagy játékosokat max a Barca nevel ki, a Juve igazolni próbál, más kérdés, h rengetegnél mellényúltak, persze jópár be is jött természetesen.
Zidanet már akkor a fél világ akarta, mint ahogy Trezeguetnek is remekül csengett a neve.
De ugyanígy voltak Inzaghival, Del Pieróval, Vierivel, Deschamppal, Peruzzival, Baggióval, Ravanellivel, Emersonnal, Vieiraval, Ibrahimoviccsal, de még Meloval és Amaurival is.
Saját világsztárt kinevelni egyenlő Pedróval, Maldinivel, Nestával (Lazio), Tottival, De Rossival, nem 20 millió euróért szupertehetséget venni, aztán ha bejön nem meglepő mód, azt mondani, h itt vált naggyá

lupetto 2010.12.10. 20:34:03

@lupetto: ennyi erővel a Romába vált naggyá anno Cassano, mekkora edző Capello..
csak előtte kipengettünk érte 30 millát a Barinak, dehát who cares

Unimuck 2010.12.10. 21:59:48

Jó persze, de akkor ennyi erővel nagyon kevés csapatnál válik nagyon kevés játékos világsztárrá. Ez most nézőpont kérdése, ezt lehet még hova feszegetni... Ahonnan kiindultunk, hogy szerinted Aggerrel és a Glen Johnsonnal (plusz egy klasszis csatárral) a Juve semmire se menne, én meg azt mondom, hogy simán vernék az egész Serie A-t.

Unimuck 2010.12.10. 22:07:19

Én örülnék neki, te meg nem, tiszta. Én azért, mert a Rómát 20 ponttal tudnánk ismét magunk mögött, te meg nyilván ezt nem szeretnéd :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.12.11. 02:57:51

@Unimuck: Nedved nem volt klasszis, minekutána 5 kupát szerzett a Lazio egyik vezéregyéniségeként és kicsin múlt, hogy nem a Manchester United, a Barca vagy az Inter játékosa lett, a Juve ellenében? Ne már. :) A többiről nem is szólnék, de személyes érintettség révén Pavelről muszáj volt. :)

Amúgy tudjátok, hogy ha Nedved nevét ütöd be a Google-ba, akkor a nedvesbugyik.hu-t hamarabb felajánlja, mint az övét? Na ez a durva.

Unimuck 2010.12.11. 08:48:28

Mégis a Juventusznél lettek ezek a játékosok világyszárok. Ezzel nem vitatkozhattok. Nem azt mondom, hogy máshol nem lett volna belőlük az amik lettek végül, de ez a valóság. És erre Aggernek és Glen Johnsonnak is meglenne az esélye, mert jó focisták. Nagyon sokat lendítenének a csapat játékán.

lupetto 2010.12.11. 10:22:08

@Unimuck: de mi az, h világsztár?
Az, h a K. Géza, akinek fogalma sincs komolyabban a fociról és nem tudja például a Bordeaux az most micsoda, az nálatok ismerte meg a Zidane nevét, vagy Juvéba szerződése után vett Nedved mezt?
Ezek a játékosok nem a Juventusban váltak olyan képességűvé amik,ti kész játékosokat vettetek, max a ti nevetek emelte fel őket is igazán. Ez azért van, mert a Juve egy nagy klub, nagy szurkolótáborral és hatalmas figyelem övezi.
De ettől még nem ti neveltek ki világsztárokat.
Agger meg Johnson meg jó játékos, de nem az általatok remélt klasszis. Az Internek pl simán sokkal jobb játékosai vannak ezeken a posztokon

Unimuck 2010.12.11. 10:33:02

Nem is mondatm, h mi neveltük ki. De a Juvéban még jobb játékosokká váltak.

lupetto 2010.12.11. 10:59:27

"A Juve sosem vett klasszis játékosokat, hanem Torinóba váltak naggyá. Nedved, Buffon, Zambrotta, Trezeguet..." - erre írtam, de csakhogy részletes legyek;
mindegyik játékossal tele volt a sajtó Juvéba igazolása előtt, mert sorba állt értük az akkor még tehetősnek számító Roma mellett (Nedvednél nyilván nem), a Milan, az Inter, sőt a legnagyobb európai klubok is.
That's it

Unimuck 2010.12.11. 11:06:53

Én klasszis igazolásnak azt tartom, amikor a Real elvitte Torinóból Zidanet, vagy Manchesterből Ronaldót. Ez olyan, minthogy most vki megvenné Balet. Nem világklasszis de tele van vele a sajtó és bárki elfogadná saját csapatában. Azért azt ne mondjátok, hogy a Bordeuxból érkezet Zidane, és a Laziból Juvéhoz igazoló Nedved lószart nem fejlődött tovább a Juvéba, hanem kész játékosok voltak, csak az kellett az aranyladbához mindkét játékosnak, hogy egy nagyobb csapatban szerepeljen. Ez hülyeség. Nem mi neveltük ki, ám itt váltak igazán naggyá. Hiában nyertek előtte kupákat, itt lettek világsztárok.

lupetto 2010.12.11. 11:59:33

@Unimuck: ergo egy játékos akkor számít nálad klasszis igazolásnak, ha egy sztárklubtól veszed? Tehát mondjuk amikor Buffonért fizettetek a Parmának 2001-ben 105 miliárd lírát (50 millió euro !), akkor az egy jó igazolás volt, de ha most a City továbbvinné feleannyiért, akkor már sztárigazolás lenne?
Vagy amikor a Kek győztes Nedvedet 41 millió euróért megvettétek, akkor nem számított már világsztárnak?
Bár Zidane tényleg olcsó volt, de Uefa döntős

Unimuck 2010.12.11. 12:12:38

Nekem nem volt a Pamaban Buffon világsztár és a Lazióban sem a Nedved, nálam mindkettő a Juvéban lett az, mint ahogy pl nem az Evertonnál lett klasszis a Rooney, hanem a MU több mint 30millió €-t kicsengetett érte és ott vált naggyá. De van még rengeteg ilyen játékos. Ám, ha már ilyen csipkelődő kedvedben vagy, akkor én is hagy kötöszködjem egy kicsit. :) Ha Del Piero nem saját nevelés, ami valóban úgy is van, ah ezt feljebb írtad, (ugye 16 évesen érkezett Padovából) akkor De Rossi mitől római? Akit 17 évesen vett meg a Roma.
Szőrszálhasogató... :)

lupetto 2010.12.11. 12:30:28

@Unimuck: De Rossi 17 évesen került az Ostiamare ificsapatából, ahol csatárt játszott, a Roma ificsapatába. Élete első hivatalos felnőtt mérkőzését több mint egy évre rá a Roma színeiben játszotta.
Del Piero már két éve a Padova felnőtt csapatában játszott, próbálta magához édesgetni minden nagyobb olasz klub és végül '93-ban a Juvéban kötött ki. Kétségtelenül nálatok lett belőle az, aki de még véletlenül sem ti "neveltétek ki."
És imádok szőrszálat hasogatni

Unimuck 2010.12.11. 12:37:26

@lupetto: Tudom nagyon jól, hogy hol, hogy és mikor játszott Del Piero, ez azért övön aluli volt!
Amúgy meg nem hinném, hogy az a két éve alatt 14 mérkőzés olyan hűde befolyásoló tényező lenne... Del Piero nevelőegyeslete Padova, De Rossi nevelő egyesülete pedig Ostiamare, nem pedig Róma!
Inkább megyek programozni, jó volt vitázni egyet. :)

lupetto 2010.12.11. 12:42:43

@Unimuck: Del Piero nevelőegyesülete San Vendemiano, de tényleg menj tanulni ;)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.11. 18:03:56

csak ugy: az megvan, hogy az uefa ev csapata szavazasan a kozepso vedok kozt jeloltek Bonucci-t is? :)

Unimuck 2010.12.11. 19:06:22

@mrscottpilgrim: Nagyon helyes, főleg a szezon első felében nagyon durva volt, gólokat vállalt, jól védekezet, mostanában a gólok elmaradnak, de fasza:)
süti beállítások módosítása