Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Nagyon rezeg Benítez alatt a léc

2010.12.09. 21:30 Unimuck

Bő egy hete Moratti, az Inter presidentéje még védelmébe vette a spanyol szakembert, és bizalmát fejezte ki irányába, ám azóta két újabb súlyos vereséget szenvedett el Benítez az Interrel, előbb a Lazio verte a Nerazzurrit 3-1-re, majd kedden a Werder Bremen gurított egy újabb hármast a milánói alakulatnak. Ezek után már az Inter tulajdonosának is erőset változott véleménye a klubja körül kialakult helyzetről.

„Nem akarok problémát kreálni a klub-vb előtt vagy alatt, majd utána meglátjuk, hogyan tovább, de Beníteznek muszáj karakteres csapatot pályára küldeni, különben nincs esélyünk a győzelemre” – mondta a klubvezető.

A mai nap pedig az Internazionale általános igazgatója, Ernesto Paolillo nyilatkozta a következőket: „Egyetértek Morattival, hogy szemléletet kell változtatni az együttesnél, és remélem ezt mindenki meg is teszi a csapatnál. A klubvilágbajnokság kiemelt fontosságú torna, és mindent bele kell adnunk, hogy hazahozzuk a trófeát”

Elkezdődtek a találgatások természetesen ezen nyilatkozatok után, ki válthatja majd vajon Benítezt az Internél, ugyanis a hírek szerint, ha jövő héten nem nyeri meg a BL címvédő a Klubvilágbajnokságot, a spanyol mester szedheti is a sátorfáját. Legnagyobb esélyesként a milánói klub volt legendás kapusát Walter Zengát, és az angol válogatott jelenlegi szövetségi kapitányát Fabio Capellót emlegetik.

Sajtóhírek szerint komolyabb eséllyel mindenképpen utóbbi pályázik a posztra, pláne mióta kiderült, hogy Capello a helyszínen követi végig a nerazzurri következő fellépését.

Szólj hozzá!

Címkék: edzőváltás capello inter benítez moratti paolillo zenga

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr742505394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása