Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Íme a legújabb szupertehetség; 18 éves, 20 millió euróért vihető és nemsokára Olaszországban köthet ki

2010.12.07. 15:16 lupetto

 Erik Lamela 1992.április 4-én született Buenos Airesben. Jelenleg a River Plate játékosa, de kimagasló tehetsége egészen kis kora óta olyannyira szembeötlő a legtöbb hozzáértő számára, hogy a Barcelona már 12 éves korában megpróbálta csapatához csábítani. A szerződéskötés akkor végül elmaradt, de a világ elitklubjai azóta is árgus szemekkel figyelik játékát.

Így tesz kötelességéhez híven Ariedo Braida, a Milan sportigazgatója is, aki a helyszínen tekintette meg az argentín klub legutóbbi fellépését. Az olasz azonban nem érkezett cél nélkül, a Corriere dello Sport információi szerint kész 12 millió eurót ajánlani a támadó középpályásért, aki ráadásul hajlana is az üzletre. Az újság kérdéseire válaszolva kiemelte; boldog, hogy egy olyan nagy klub, mint a Milan szívesen látná soraiban és egy napon ő is örömmel csatlakozna a rossonerihez. Azonban szüksége van még némi időre, szeretne a River Plate-tel is kupát, kupákat nyerni, mielőtt elhagyná Argentínát.

Jól értesültek szerint a két szándék nem teljesen zárja ki egymást, a nagyobb akadály inkább Daniel Passarella személye lehet, aki nem óhajt 20 millió euró alatt megválni legnagyobb gyöngyszemétől.

Ízelítő játékából;

1 komment

Címkék: milan river plate mercato erik lamela

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr42499686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.07. 15:36:01

ket-harom hete nalunk is felroppent a neve, ha telen nem megy a Milanhoz, lehet nyaron nalunk kot ki, mert Marottanak elegge tetszik allitolag
süti beállítások módosítása