Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Galliani: Matri, Balotelli? Talán később

2010.12.07. 08:40 lupetto

Az RMC-nek adott interjújában Adriano Galliani mesélt a Milan körüli pletykákról; Ronaldinho jövőjéről valamint Matri és Balotelli leigazolásáról;

"Először is nincs olyan, hogy Ronaldinho ügy. Kétségünk sincs képességeit illetően és ugyan az edző dolga, hogy összeállítsa az együttest, de szinte biztosan ígérhetem, hogy a brazil pályára lép már az Ajax elleni BL találkozón is ( melyen a tartalékcsapat áll majd fel ifikkel kiegészítve - a szerk.).

Matri? Allegri igazán nagyra tartja játékát, de a barátom Cellino kizárt, hogy télen bárkit is elengedjen csapatából. A Cagliari előtt még hosszú az út, hogy biztosítsa jövő évi tagságát a Serie A-ban.

Balotelli? A Manchester City csak most szerződtette idén nyáron, lehetetlen, hogy máris klubot váltson. Mindenesetre még csak 20 éves, tehát ha 22-23 éves korában igazol hozzánk az is tökéletes. De ne ébresszünk hiú ábrándokat szurkolóinkban."

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldinho milan balotelli matri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr762498739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása