Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mourinho Militót akarja

2010.12.06. 09:20 lupetto

 Nincs jó passzban idén Diego Milito. Nem fekszik a támadónak Rafa Benitez új játékrendszere, ráadásul nem várt sérülései is csak hátráltatják formába lendülését, de mindenki emlékezhet még tavalyi szezonjára, amikor egész Európát végigverő csapatában toronymagasan lett házigólkirály, többek között a Bajnokok Ligája fináléjában is kétszer bevéve ellenfele hálóját.

Ha mindenki nem is emlékszik José Mourinho biztosan nem felejtett, hiszen újabb ostromba kezd nyáron már csábítgatott exjátékosánál, szeretné az argentínt mindenáron Madridban tudni maga mellett. A fő ok Higuain sérülése, de ez inkább csak afféle kötelező indok, nem véletlen, hogy a portugál hallani sem akar egyelőre több szóba került szabad prédáról sem, az edző Milito válaszára vár. Moratti ugyan nyáron már megüzente, hogy nem kívánja csapata egyetlen értékét sem kiengedni kezei közül, de ha játékosa menni akar, kénytelen lesz elengedni.

Milito nyáron még a maradás mellett döntött, kérdés, hogy fél évnyi vergődés után miben látja majd helyzete megoldását.

Szólj hozzá!

Címkék: real madrid inter mourinho mercato milito

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr92496116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása