Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A legabszurdabb döntés ever; Sneijder nem szerepel az Aranylabda-várományosok hármas listáján

2010.12.06. 14:49 lupetto

  Wesley Sneijder: 26 éves középpályás, született 1984 június 9-én Utrechtben.

Olasz bajnok, kupagyőztes, szuperkupagyőztes, BL győztes, világbajnoki második helyezett. Mindez egy év alatt.

Mind klubjában, mind a holland válogatottban csapata legjobbja, oroszlánrészt vállalva azok idei fantasztikus menetelésében.

Vezetésével az Inter 45 év után elhódítja a Bajnokok Ligáját, az elődöntőben a címvédő Barcelónát verve többek között Sneijder góljával és két gólpasszával, míg a döntőben szintén a holland gyönyörű aszisztjának segítségével könnyedén verik a négyszeres győztes Bayern Münchent..

A holland válogatott, irányításával 32 év után a Világbajnokság döntőjéig menetel, ahol mindössze hosszabbítás után szenved vereséget a EB címvédő Spanyolország ellen.

A Fifa és a France Football illetékesei szerint nincs helye az Aranylabda-várományosok hármas listáján.

Van azonban ott hely például Lionel Messinek, aki kétségkívül a valaha élt egyik legnagyobb játékos, de idei éve alapján a legjobb húsz közelében is csak jóindulattal lehetne.

Hiszen ugyan bajnoki címig jut klubjával a kétcsapatos spanyol bajnokságban, (melyben a Real Madrid évek óta bizonyítja a nemzetközi színtéren mennyire súlytalanná vált), de a Coppa Del Reyben már csak a nyolcaddöntőkig jut, miután a Barcelona hazai pályán sem tud túllépni a Sevilla csapatán. Búcsú a Bajnokok Ligájában éppen az Inter ellen, várakozásokon aluli világbajnoki szereplés Argentínával, miután a Németország elleni 0-4-gyel (!) már a negyeddöntő során kiesésre kényszerülnek.

Neve mégis a legjobb 3 között.

Abszurd

4 komment

Címkék: sneijder messi inter fifa aranylabda france football

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr382497079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.06. 16:26:20

Ebbe az aranylabdás dologba mindig beleszól az is, hogy az új idény első felében hogy teljesítenek a játékosok, amiben ugye most Snaijder sehol sincs, ellenben a Barca csillagaival. DE! Pont a VB éveiben a legmeghatározóbb szempont a VB szereplés, amiben a triplázás után Seneijder nagyon is ott volt. Nem könnyű kihagyni bárkit ebből a négyesből, de érzésen szerint a hollandnak ott a helye. Nem feltétlenül Messi helyett, mert bár a VB gyengére sikeredett argentinával, azért a tavalyi idényben és most is ontja a gólokat.
Szerintem Xavi fogja megkapni ebből a hármasból, évek óta a Braca motorja és amolyan életmű díj is lenne ez egyben.

lupetto 2010.12.06. 16:34:01

Iniesta kapja, ez szinte tuti és bár nem brillírozik annyira Sneijder az idény második felében tényleg, de az első már maga elég kell legyen a győzelemhez és pont

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.06. 17:49:01

ez szegyen, innentol nalam az Aranylabda szavazas teljesen hitelet vesztette, nalam a 3-ban nemcsak Sneijder, de Forlan is ott kellett volna legyen, ez igy szegyen

amugy meg a faszom mar tele a katalan torpokkel, nem mondom, jok, de hat a kurva anyjukat mostmar (elnezest)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.07. 15:44:38

szerintem elore kioszthatjak a kovetkezo evieket elore Piquenek, Iniestanak, Xavinak, ketszer Messinek, es haromszor Guardiolanak, es akkor nem kell ez a sok faszkodas, vagy nem? vegul is tokmind1 ki hogy teljesit egesz evben, energiat sporolnank
süti beállítások módosítása