Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

4-ből 3: Palermo, Addio Europa!

2010.12.02. 23:34 lupetto

 A Palermo a leszerepelt olasz különítmény legújabb tagja, miután hazai pályán képtelen volt begyűjteni a reményei életbentartásához szükséges 3 pontot cseh ellenfele ellen. Bár a Pastore vezette szicíliai együttes kétszer is vezetéshez jutott a találkozó során, végül nem tudta megtartani előnyét, köszönhetően elsősorban Goian 50.percben szerzett piros lapjának, melyet a hajrában még Pastore kiállítása is követett.

Ezzel az utolsó körtől függetlenül a dél-olaszoknak sincs tovább, miután biztossá vált; a csoportból a 100 %-os Cszka Moszkva és az eleddig kétszer annyi pontot gyűjtő Sparta Praha jutott tovább.

Palermo-Sparta Praha 2-2
PALERMO: Benussi; Cassano, Goian, Munoz, Balzaretti; Migliaccio, Liverani (69' Kasami), Rigoni; Pastore; Maccarone (53' Bovo), Pinilla (76' Miccoli)


SPARTA PRAGA: Blazek; Kusnir (69' Kadlec), Brabec, Repka, Pamic; Vacek, Kladrubsky, Podany (83' Zeman); Kucka; Kweuke (93' Hoheneder), Wilfried


Játékvezető: Strahonja
Kiállítva: 50' Goian (P), 94' Pastore (P).
Sárga lap: Kusnir, Goian, Migliaccio, Kweuke, Pastore, Vacek, Repka
Gólszerző: 23' Rigoni (P), 51' Kladrubsky (S, 11-esből), 59' Pinilla (P, 11-esből), 62' Kucka (S)

2 komment

Címkék: egyéb el palermo európa liga sparta praga

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr322489617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.03. 09:01:12

Az azért mélyen elgondolkodtató, hogy olasz csapatok helyett egy lengyel Lech Poznan, egy ukrán Matelisk, egy cseh Sparta Praha ment tovább és könnyen lehet (bár azért a Napoliban nagyon bízom), hogy a román Steaua Bukarest is csatlakozik ehhez a bandához. Vicc!
süti beállítások módosítása