Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Toivonen duplája után búcsúzott a Samp

2010.12.01. 21:15 lupetto

 2-1-es vereséget szenvedett, ezzel az utolsó forduló eredményeitől függetlenül búcsúzott a Sampdoria az Európa Ligától. Nem érdemeltek talán vereséget Pazziniék, a játék képének inkább megfelelt volna egy döntetlen, más kérdés hogy a blucerchiati ezzel sem lett volna különösebben kisegítve. A három pont megszerzése lett volna életbevágó, de ez érdekében finoman szólva sem törték össze magukat a játékosok, vagy csak Di Carlo felejtett el bárminemű, a vendégeket akár egy percre is zavarba ejtő taktikát kiötölni.

Pazzini révén pedig még az első félidő végén a Samp került előnybe (említsük meg gyönyörű találat volt), sőt a Debrecen révén néhány perc erejéig egészen úgy tűnt az olaszok ma este akár mennybe is mehetnek, de aztán jött egy egészen kapitális védelmi hiba, majd a hajrában Marilungo kiállítása után egy szép vendégkontra és minden a helyére került.

A magyarok közül Koman borzasztóan, Dzsudzsák erős közepesen játszott, bár utóbbi a találkozó hajrájában kis híján gólt szerzett. Végül ez a helyzet inkább Curci szemtelen védéséről marad emlékezetes.

Sampdoria - PSV 1-2 (1-0)

G.: Pazzini 47. illetve Toivonen 51., 90.

2 komment

Címkék: egyéb psv sampdoria dzsudzsák koman európa liga

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr652487075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.02. 08:49:33

A Samp sokadszorra is bizonyította, nem bírja a nagy téttel járó mérkőzések végét. Csak idén, Werder ellen hazai mérkőzésen, már fél lábbal bent voltak a BL-ben, erre durr, most meg a PSV ellen...

lupetto 2010.12.02. 09:08:30

@Unimuck: a Samp sokadszor is bizonyította, hogy a fasznak indul bármilyen európai kupában..
süti beállítások módosítása