Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Preziosi januárban ismét újraépítheti a Genoát

2010.11.30. 13:53 lupetto

 

Közel 50 millió eurót fektetett idén nyáron csapatába a Genoa ambíciózus elnöke, de szerzeményei közül többen közel sem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A genovai klub elnöke állítólag kifejezetten csalódott két portugál légiósa, Eduardo és Veloso teljesítménye miatt, de koránt sincs elájulva Rafinha hétről-hétre mutatott játéka láttán sem. Nincs azonban különösebben elkeseredve a presidente, mint nyilatkozta, ha kell janárban ismét újraépíti csapatát. A három említett játékosra könnyedén találhat vevőt a klub, míg a helyükre kiszemelt játékosok névsora ismét igen impozánsra sikeredett. A téli átigazolási szezonban pótlásukra érkezhet az alább felsoroltak közül három kiválasztott;

 Federico Marchetti (Cagliari), Zdravko Kuzmanovic (Stuttgart), Enzo Maresca (korábban Olympiakos Pireusz), Sulley Muntari (Inter), Giovani Dos Santos (Tottenham Hotspur), Yannick Djalo' (Sporting Liszabon)

A preferáltak elsősorban, Marchetti és Kuzmanovic, de mivel a három említett játékoson kívül jó eséllyel megválhat a klub Kharjától, Morettitől és Zuculinitől s, így kisebb népvándorlás várható a télen a griffónéknél.

3 komment

Címkék: egyéb genoa mercato preziosi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr362483503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.11.30. 18:50:22

eloszor inkabb egy jo edzot kellene kinevezni a csapat elere, mert Ballardini Gasperinihez kepest hihetetlen nagy visszalepes, es igazi ongol volt (meg ha kicsit jogos is volt az oreg gentleman menesztese :P)

lupetto 2010.11.30. 19:56:52

@madcows: ezzel vitatkoznék, de Gasperininek se ment ugye, ez a legfőbb tény.
Velosónak, Rafinhának idő kell, ez még csak az első szezonjuk Olaszországban. Kharja sose volt szupersztár, de cserének szerintem tökéletes, Moretti pedig évek óta már csak ígéret, mit ahogy Zuculini is csak az lesz mindörökké. Inkább Tonival fürödtek be elöl, de túl sok meglepő ebben sincs, kell egy új bomber a támadások felépítéséhez, meg nagyobb szerep Rudolfnak természetesen :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.11.30. 20:14:59

@lupetto: jah, Gasperininek se ment, de konyorgom, pont Ballardini (meg a Cagliarinal: pont Donadoni)?! annyi jobb edzo van nala, mondjuk Verebes Jozsef :DDDD ez a keret jo, de kellene egy eros kezu ember, aki fel tudna razni a jatekosokat, Ballardini meg mar evek ota a tokeit keresi sikertelenul...

amugy Ranocchia melle kellene meg egy biztos ember, szelekre meg ket gyors es ugyes szelso, egy kapus, es utanna lehet gondolkozni azon az EL helyen esetleg - keret szempontjabol, meg egy jo edzovel Veloso is bitang jo szuro lenne, Rafinha es Criscito jatekaval a vedelem szelei a bajnoksag egyik legjobbjai lennenek (faszert engedtuk el Criscitot :(( )
süti beállítások módosítása