Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cassano 3 évre az Interé

2010.11.29. 08:48 lupetto

 Semmi sem hivatalos egyelőre, de az FCinter1908.it szerint ez már csak idő kérdése. A felek ugyanis mindenben megegyeztek Antonio jövőjét illetően, aki várhatóan már karácsony előtt szabadon igazolhatóvá válik. Ekkor írja alá hivatalosan 3 évre szóló szerződését, melynek köszönhetően évi 4 millió euróval lesz gazdagabb a Sampdoriától a klub elnökével megromlott viszonya miatt kiebrudalt fantasista.

Rá is fér a kék-feketékre az erősítés, 14 forduló után ugyanis 7 ponttal leszakadva városi riválisától, mindössze ötödik helyen szerénykedik a tavalyi évben mindent besöprő együttes.

6 komment

Címkék: inter sampdoria cassano mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr942480446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.11.29. 09:09:57

Végre lenne az Internek egy stabil kezdő olasz játékosa :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.11.30. 17:58:27

Moggi szerint nem bontjak fel a szerzodest, es visszall a rend, allitolag Marottaek varjak a fejlemenyeket, es bar kijelentettek, hogy nem jon, fontolora veszik majd, en remelem tenyleg marad vegul a Sampban, mindenki szeretne tudni a legjobbakat a sajat csapataban, de ugy gondolom, Cassano nelkul sokat vesztene a Samp, es jelenleg szukseg van az eros olasz (kozep)csapatokra, igy Cassano maradasa az olasz foci erdekeit szolgalna

lupetto 2010.11.30. 19:59:29

@madcows: valóban szükség van az erős olasz középcsapatokra így ráférne a Juvére némi erősítés, hogy biztosan megragadjon a tabella első 8 csapatában :)
én még mindig visszavárom Rómába, ott cseszett el mindent, na meg ennyivel tartozna is a klubnak.
Az Interbe nem tudom ki helyett fog játszani, na meg hogy egyáltalán hogyan férne meg Sneijder mellett

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.11.30. 20:09:54

@lupetto: a tablazat jelenlegi allasa alapjan nektek okoz majd gondot inkabb a legjobb 8-ba kerules, mi a dobogorol fogunk integetni ;)

lupetto 2010.11.30. 20:14:20

@madcows: bele ne szédüljetek e régen látott magasságba :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.11.30. 20:23:29

@lupetto: amugy az a Juventus semmivel sem rosszabb, mint barmelyik csapat a Serie A-ban, ezt elfogultsag nelkul mondom, sot, a Milan se jobb annyival, mint amennyivel vezet, a Milannak raadasul konnyen atjatszhato a kozeppalyaja, a vedelem szelei botranyosak, a tamadokat eleg elvalasztani a labdatol, vagy falat allitani elejuk, v kozeppalyan levedekezni az indulo tamadasokat, es a Milan siman verheto, de ezt nagyon keves csapat tudta kivitelezni... az egyik a Juventus, nem veletlenul :) es erdekes megnezni az akkori kezdot is, a szeleiket Krasic nelkul szivattuk szet, ennyi, ha meg egy kis szerencsenk is lesz, bajnokok leszunk, foleg ha par hibat javitunk a teli atigazolasi ablakban, akkor siman az egyik legeselyesebbkent indulunk neki a tavasznak

es hogy meg egy utolsot odaszurjak, Mexest eltiltottak mar muesesert 2 meccsre? jah, h nem fogjak? :) meg mi volt az a kamu 11-es a Juve ellen? :D
süti beállítások módosítása