Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Independent szerint Ancelotti jövő nyártól a Roma edzője lehet

2010.11.29. 19:19 lupetto

 Közel egy hónappal ezelőtt röppentek fel az első hírek Carlo Ancelotti távozása felől, s a brit lap már most tudni véli melyik klub lehet a Chelsea jelenlegi vezetőedzőjének következő otthona. Az olasz kifejezetten dühös néhány, a klub körül született döntés miatt (elsősorban segédje, Wilkins kirúgása a fő ok), s kihasználva az alkalmat, a legfrisebb hírek szerint a Roma komolyabban meg is környékezte Carlettót. Ugyan a fővárosiak jelenleg is érvényes szerződésben állnak Claudio Ranierivel, de a giallorossi vezetősége közel sincs elragadtatva a tréner munkájától, köszönhetően elsősorban a csapat hullámzó teljesítményének.

Ancelotti korábban többször is említette, örömmel térne vissza egykori csapatához vezetőedzőként, elképzelhető, hogy álma így már jövő nyáron teljesülne. Az érintettek egyelőre érdemben még nem reagáltak és bár körülbelül kéthavonta felmerül hasonló pletyka Ancelotti és a Roma leendő frigyéről, közel sem elképzelhetetlen e legfrisebb forgatókönyv szerinti kimenetel. Már csak azért sem, mert mindeközben a Chelsea állítólag komolyan érdeklődik Guardiola iránt.

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea roma milan ancelotti independent ranieri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr752481911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása