Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter lelépte a Parmát

2010.11.28. 14:47 lupetto

 5-2-re verte ellenfelét a nerazzurri, egy fordulatos, rendkívül szórakoztató mérkőzésen, melyen Sztankovics háromszor is bevette a pármaiak kapuját.

Alaposan meglepte ellenfelét a Parma, Hernan Crespo ugyanis már a 4.percben megszerezte a vezetést a vendégegyüttesnek kihasználva Marco Materazzi hibáját. Gyorsan fokozatot váltott hát az Inter, s Dejan Sztankovics duplája révén fordítottak is a hazaiak, a szerb a 18. és a 19.percben is bevette ellenfele hálóját, mindkétszer a tizenhatoson kívülről gólt szerezve. Majd jött ismét a szerda esti BL találkozóhoz hasonlóan Cambiasso ezúttal egy szöglet után, aki máris kettőre növelte csapat előnyét.

Nem nyugodhattak meg azonban sokáig ekkor még a kék-feketék, a 35.percben ismét az argentín, egykori Inter sztár használta ki a hazaiak védelmének megingását, újra szorossá téve a mérkőzést.

A félidőben mindkét edző változatott, Marino Valianit küldte be Gobbi helyére, míg Rafa Benitez Santon helyett Natalinónak szavazott bizalmat.

Újabb fordulat azonban már nem következett (bár a Parma kétszer is a kapufát találta el), az Inter Thiago Motta és Sztankovics újabb gólja révén magabiztosan győzött, ezzel 5.helyre lépett fel a tabellán.

Jövő héten Zanettiék a Lazióhoz látogatnak, esetleges győzelmükkel komolyabban megkezdhetnék felzárkózásukat a tabellán.

Inter-Parma 5-2
G.: Sztankovics 18., 19., 75., Cambiasso 23., Motta 72., ill. Crespo 4., 36.)
 
INTER: Castellazzi, Cordoba, Lucio, Materazzi, Zanetti; Cambiasso, Stankovic (33' s.t. Nwankwo); Biabiany ( Thiago Motta), Snejder, Santon (Natalino); Pandev
 
PARMA: Mirante; Zaccardo, Lucarelli, Paletta, Antonelli; Dzemaili, Gobbi (Valiani), Candreva; Angelo (Ze Eduardo), Crespo, Giovinco (Bojinov)
 
Játékvezető: Giannoccaro

Szólj hozzá!

Címkék: inter serie a parma azzurri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr232478875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása