Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Benzema vagy Adebayor? Kivel oldódnának meg a Juve csatárgondjai?

2010.11.23. 09:42 lupetto

 Hullanak a Juve támadói, újra és újra végigsöpör a bianconerin a már szokásos torinói sérüléshullám, legutóbb éppen Amaurit téve harcképtelenné hosszú hetekre. Delneri tehát koránt sincs könnyű helyzetben támadósora összeállításakor, s ha esetleg válogathat sem sokkal jobb a helyzet, valahogy évek erőtlennek tűnik a Juve támadószekciója.

Erre keres most sürgős megoldást az együttes, a csapat ugyanis végre kezd a szurkolói által elvárt szinten teljesíteni, nem engedheti meg magának tehát a klub, hogy sérülések miatt ússzon el esetleg a következő bajnoki címe (nem ezért fog..). A jól értesültek szerint nyáron azonban egész biztosan Torinóban köt ki majd a Wolfsburg klasszisa Dzeko, így mindenképp egy olyan csatárra lenne szükség januárban, aki kölcsönbe is elhozható, a képességeit tekintve kiemelkedő, de pillanatnyilag kevés játéklehetőséghez jut.

Így nagyjából két játékosra szűkül a kör, az egyik a Manchester City, Mancini által mellőzött támadója Adebayor, míg a másik a Madridban padozó Karim Benzema.

Az olasz sajtó egybevágó információi szerint Adebayor ügyében mindenben megegyezett már mind a két klub, mind pedig a játékos és a torinói együttes, az egyetlen probléma mindössze, hogy a Juve pillanatnyilag nem igazolhat több EU-n kívüli játékost, kerete ugyanis elérte az engdélyezett négyes limitet.

Ez pedig úgy tűnik utat nyithat Benzema felé, kinek személye kapcsán az egyetlen kérdés, hajlandó-e végérvényesen lemondani szolgálatairól az idény hátralévő részében José Mourinho? Pillanatnyilag úgy tűnik a portugál nem ragaszkodik különösebben játékosához.

De vajon mi lenne jobb a Juvénak?

Kivágni valakit a keretből és elhozni Adebayort, vagy inkább beépíteni a csatársorba Benzemát? Vagy érdemes egyáltalán fél éve padozó játékosokat a klubhoz hozni? Hetekig javítgatni formájukat, helyet kereseni számukra a csapatban, hozzájuk igazítani az úgy tűnik jól működő játékrenszert, kivárni míg hozzászoknak az új környezethez?

8 komment

Címkék: juventus adebayor mercato benzema

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr912467313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kronsen · http://www.himmel.hu 2010.11.23. 12:13:01

csak h Dzsudzsák tudjon kihez szólni magyarul? :)

Unimuck 2010.11.23. 13:56:01

@madcows: Ez olyan, mint a Torghellénél kell-e ejteni a h-t vagy sem... :)

lupetto 2010.11.23. 13:57:59

@madcows: ez lassan évezredes vitává fajul, annyira érvel mindenki pro és kontra- szerintem már ő sem tudja. Viszont 14 ezerrel te nyerted a google fightot szóval legyen delneri, nálam ennél tudományosabb döntés e témában nem létezik

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.11.23. 21:46:31

@lupetto: jatekoskent is Delneri-kent volt bejegyezve :P
süti beállítások módosítása