Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Két szerencsés találattal biztosan győzött a Juve

2010.11.21. 15:24 lupetto

 Nem panaszkodhatott a szerencsére ma délután a Juventus csapata, mert előbb a 18.percben Marchisio kapuralövése után, majd a 23.-ban Krasic szólóját követően is hatalmas szerencsével jutott a labda a hazaiak hálójába. Más kérdés, hogy szerencséje annak van, aki tesz is érte és ez különösen a szerb alakítása után vált igazzá, a Juve szélsője Criscitóból csinált olyan szinten hülyét, hogy azt az olasz még hosszú évekig emlegetheti majd. De nem ő volt az egyetlen, aki tétlenül volt kénytelen végigasszisztálni a vendégek második találatát, a szerb öt hazai védő szorításában duplázta meg a Zebrák előnyét.

A hazaiak próbáltak talpra állni a Juve két nagy pofonja után és többször is, elsősorban Criscito kapufájánál, közel álltak a szépítéshez, de ma délután úgy tűnt semmi sem akar összejönni a griffónéknak. Egyébként is úgy tűnik, hogy a nagy nyári bevásárlás során becsúszott néhány mellényúlás, sem Rafinha, sem Miguel Veloso, sem Luca Toni nem képes egyelőre a tőle elvárt szinten teljesíteni.

Rudolf a Gazzetta előzetes híreivel szemben végül csereként, a 78.percben lépett pályára Miguel Velosót váltva.

Genoa - Juventus 0-2 (0-2)

GENOA (3-4-3): Eduardo, Ranocchia, Dainelli, Kaladze; Rafinha, Milanetto, Veloso, Criscito; Mesto, Toni, Rossi

JUVENTUS (4-4-2): Storari, Motta, Chiellini, Bonucci, Grosso, Krasic, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio, Quagliarella, Iaquinta
Sárga lap: Criscito (G) 14', Krasic (J) 23', Toni (G) 32', Kaladze (G) 33', Grosso (J) 60', Rafinha (G) 63', Milanetto (G) 85'.
Gólszerző: Eduardo (G) öngól 17', Krasic (J) 23',

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr722463199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.11.21. 15:58:45

vegre a szerencse is visszatert a Juvehoz, mar ideje volt :P
süti beállítások módosítása