Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter romokban, Eto'o Zidaneként öklelt

2010.11.21. 18:04 lupetto

 Tavalyi árnyéka önmagának az Inter, ezt kár is lenne tagadni. Mourinho távoztával megtört a kék-feketék lendülete, Benitez ráadásul oly módon nyúlt a csapat szerkezetébe, hogy azt pont legnagyobb erényei szenvedték meg. Megtört a csapategység, a támadójáték eredményessége egy játékos formájának folyamatos függvénye, a húzóemberek pedig még mindig nem találják magukat frissített szerepkörükben. A Mourinho által csapatba vert motiváltságnak jele sincs, a korábbi évek sikerességének záloga, az utolsó pillanatokig kitartó mindenáron győzniakarás pedig a tavalyi tarolás után jóval kisebb lángon ég. Ehhez jött az utóbbi hetek sérüléshulláma, s mindezek eredményeként, ha ma a tabellára nézünk szinte el sem hiszük, városi riválisától 9 pontra leszakadva, mindössze hatodik helyen tanyázik a nerazzurri.

A ma délután az utóbbi hetek méltó folytatása volt. Idegeskedve elbénázott helyzetek egyik oldalon, míg a védelem megingásait könyörtelenül kihasználó hidegvér a másikon. Ráadásul mindez totális tanácstalansággal fűszerezve a milánóiak kispadján. Rafa Benitez úgy tűnik pillanatnyilag Olaszországban abszolút eszköztelen, képtelen meglepőt húzni, képtelen érdemben lereagálni a pályán történteket és képtelen cseréivel jelentős fordulatot hozni csapata játékába.

A mai délután ismét egy szomorú 90 percet hozott a csapatára nem ismerő interisták száára, ráadásul Zidanet idéző kirohanásáért egészen biztosan lemondhatnak néhány hétre Samuel Eto'o szolgálatairól is.

CHIEVO-INTER 2-1
Gólszerző: 29' Pellissier, 82'  Moscardelli, 92'  Eto'o

Chievo: 28 Sorrentino; 21 Frey, 3 Andreolli, 12 Cesar, 4 Mantovani; 6 Fernandes, 16 Rigoni, 7 Marcolini (Guana); 23 Costant (26 Bogliacino); 77 Thereau, 31 Pellissier (80 Moscardelli)

Inter: 12 Castellazzi; 39 Santon, 6 Lucio, 2 Cordoba, Zanetti; 5 Stankovic (42' st 30 Mancini), 19 Cambiasso (40 Nwankwo); 88 Biabiany (31 Alibec), 10 Sneijder, 27 Pandev; 9 Eto'o

Játékvezető: Gianluca Rocchi
Sárga lap: 23' Thereau, 33' Fernandes, 34' Cordoba, 46' Rigoni, 74' Stankovic

A délután többi meccsén;

Döntetlenre végzett idegenben a Lazio. Rocchiék ezúttal Parmában hullajtottak el két pontot, így végleg lezárulni látszik a sasok római derbyig kitartó erőn felüli sorozata, de továbbra is biztosan gyűjtögeti pontjait a biancoceleste. Győzelemmel mutatkozott be új kispadján Roberto Donadoni, fiai 2-1-re nyertek a Brescia otthonában, Vass Ádám a kezdőcsapatban kapott helyet a hazaiak között. Szintén kezdő volt a Samp színeiben Koman Vladimir és társaival együtt ünnepelhette a lefújás pillanatában a begyűjtött 3 pontot. Giampaolo Pazzini mesterhármasával fő érdemeket vállalt a diadal kivívásában. Idegenből tudott győzni a Palermo csapata is, ráadásul tették ezt az ezidáig oroszlánbarlangnak számító Cesena otthonában. A Bari Terlizzi 84.percben szerzett találatával hozta a Catania elleni déli rangadót.

Parma–Lazio 1–1 (Crespo 23., ill. Floccari 45.)

Brescia–Cagliari 1–2 (Caracciolo 20. - 11-esből, ill. Matri 63., Conti 66.)

Lecce–Sampdoria 2–3 (Di Michele 72., Diamoutene 83., ill. Pazzini 8., 41., 88. - a másodikat 11-esből)

Catania–Bari 1–0 (Terlizzi 84.)

Cesena–Palermo 1–2 (Bogdani 24., ill. Ilicic 11., Miccoli 51.)

2 komment

Címkék: zidane etoo inter serie a lazio cagliari bari catania palermo parma donadoni chievo rafa benitez brescia cesena

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr252463598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.11.21. 19:11:14

A Roma - ami ugye mekkkkora csapat - szintén 2 pontot hagyott Parmában. ;)

lupetto 2010.11.21. 19:39:17

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát a Roma se nyer túl gyakran bajnokságot.. :) nem rossz a döntetlen Parmában egyébként persze, csak akkor kevés, ha a Lazio az idénykezdethez hűen tovább óhajtana menetelni.
süti beállítások módosítása