Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Továbbra is feltartóztathatatlan a Milan

2010.11.20. 22:50 lupetto

 Zlatan Ibrahimovics gyönyörű góljával ismét nyert, ezzel továbbra is vezeti a Serie A tabelláját a Milan. Pedig nem úgy tűnt a találkozó kezdetén, hogy a milánóiak győztesen hagyják el a pályát, a Fiorentina sorra alakította ki helyzeteit, Abbiati azonban, nem kis bravúrok árán, tartotta csapatában a lelket. A félidő végéhez közeledve aztán feltámadni látszott a Milan, Robinho előbb még les állásból szerzett vezetést a rossonerinek, de már a szabályos találatra sem kellett sokat várni. Egy hosszú keresztlabda után Ibrahimovics elé került a labda, aki saját magának feladva azt, gyönyörű mozdulattal, ollózva lőtte ki a violák kapujának hosszú sarkát.

A gól megnyugtatta a hazaiakat, biztosan tartották, mind a labdát, mind egygólos előnyüket, Boateng becserélése után pedig kifejezetten veszélyessé vált támadójátékuk is. A találkozó vége felé Allegri pályára küldte Ronaldinhót is, aki társaival ünnepelhette a hármas sípszó után csapata újabb győzelmét.

Milan-Fiorentina 1-0 
MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf (86' Ronaldinho); Ibrahimovic, Robinho (77' Boateng)
FIORENTINA: Boruc; Comotto, Kroldrup, Natali (46' Camporese), Pasqual; Donadel, D'Agostino, Marchionni (77' Vargas), Ljajic, Cerci (60' Santana); Gilardino
Játékvezető: Damato
Sárga lap: Flamini, Ibrahimovic.
Kiállítva: al 94' Kroldrup (F) reklamálásért
Gólszerző: 45' Ibrahimovic (M)

1 komment

Címkék: milan serie a fiorentina 1 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr482462100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.11.21. 09:33:16

Moggi nyilatkozta, hogy a Milan megvette magnának a Scudettót, amikor leigazolta Zlatant... Nem szokott sokszor tévedni a Don :)
süti beállítások módosítása