Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Dzsudzsákkal egyre komolyabban foglakoznak Torinóban!

2010.11.17. 08:48 Unimuck

A torinói székhelyű Tuttosport tegnapi számának címlapján Dzsudzsák Balázs képe feszített, és egy terjedelmes cikket közöltek a PSV középpályásáról. A Juventuszhoz közeli újság azt fejtegette, hogy a magyar válogatott játékos nagy fogás lehetne Del Nerinek és a nyári szerzemény, Milos Krasic kiváló társának titulálta, miszerint Balázzsal egyensúlyba kerülne a középpálya, így mindkét szélen egy villámgyors támadó riogatná a védőket.

A Juve keretét idén is sok sérülés súlytja, a nyáron vásárolt Martínez már másodszorra szenvedett hosszúra nyúló sérülést, míg a kölcsönbe lévő Pepe nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így nem kizárt, hogy már a téli igazolási szezonban aktív lenne Marrotta és a csapathoz hozna egy balszélsőt.

Dzsudzsákra pár hónappal ezelőtt figyeltek fel a Juventus játékosmegfigyelői, mikor Balázs csapattársára, Affelay-ra voltak kíváncsiak. Azóta a magyar válogatott játékát többször is élőben intették meg.

Az újság a Sampdoria és Koman esetével példálódzik, miszerint egyáltalán nem lenne rossz döntés magyar játékost igazolni.

A találgatásokat a magyar válogatott játékos képviselője, Fülöp Ferenc is megerősítette a Tuttomercatowebnek, aki Vörösbaranyi Józseffel karöltve a játékos érdekeit képviseli: „A Juventus érdeklődése valóban igaz, bár a részleteket nem ismerjük. Hogy felvették e volna a kapcsolatot a PSV-vel? Nem tudom, de persze ez nem zár ki semmit, de úgy gondolom, ha ez megtörténik a PSV tájékoztatni fog minket. Balázs szívesen játszana Olaszországban? Teljesen természetes, Olaszország nagy tradiciókkal rendelkezik. Hogy már januárban távozhat? Meglátjuk, hogy a PSV hajlandó e eladni a legjobb játékosát…”

1 komment

Címkék: pletyka juventus psv dzsudzsák mercato azzurri blog

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr412454184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2010.11.17. 13:37:35

"Meglátjuk, hogy a PSV hajlandó e eladni a legjobb játékosát…”

:)
süti beállítások módosítása