Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Újra összeállhat a Moggi - Lippi páros!

2010.11.15. 17:54 Unimuck

A hírhedt transzferguru és a kiváló mester a Juventusznál eltöltött sikeres közös évek után újfent egy hajóban evezhetnek. Szárnyra kaptak olyan híresztelések, miszerint a Calciopoli miatt eltiltott sportigazgató büntetését letöltve ismét munkát vállalna az olasz fociban, méghozzá Palermóban, Lippivel egyetemben. A pletykáknak lehet némi alapjuk, hiszen a palermói klub elnöke, Zamparini előző héten kijelentette, nem kíván tovább részt venni az olasz futball korrupt körforgásában és elhagyja a Palermót. Amennyiben ezen kijelentését komolyan gondolja a sportdiplomata, úgy a szicíliai együttes hamarosan nagy változásokon fog átesni.

Így került a képbe Moggi, akinek az eltiltása jövő év májusában lejár. Az ex-Juvés igazgató Walter Sabatinit válthatja Palermóban, aki november 2-án lemondott posztjáról.

A világbajnok edzőt, Macello Lippit pedig az újságírók boronálták össze a dél-olaszországi klubbal, miután a tréner kijelentette, a 2006-os VB győzelem után kipihente magát és kész visszatérni az olasz futballba.

Noha ezen feltevések még csak pletykák, nem elképzelhetetlen, hogy a szuperduó ismét karöltve feszül neki a Serie A-nak.

3 komment

Címkék: juventus egyéb palermo luciano moggi mercello lippi zamparini

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr632450588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.11.15. 19:07:46

Ez lenne csak az igazán érdekes. Egyúttal a "mélydél" kapna egy újabb, minden eddiginél nagyobb esélyt a robbantásra.

Unimuck 2010.11.15. 21:06:44

Komoly fellegvár lehet Palermo! Most se rosszak, de akkor...

lupetto 2010.11.16. 08:20:32

fantasztikus, hogy egyeseknek milyen élénk a fantáziája.. :)
süti beállítások módosítása