Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

"Borriello nem tér vissza Milánóba!" - Montali

2010.11.15. 17:00 Unimuck

Csatárgondban a Milan trénere, Allegri. Két héttel ezelőtt Filippo Inzaghi súlyos sérülést szenvedett, valószínűleg nem is léphet már pályára ebben az idényben, és mivel Pato is harcképtelenné vált, a Milannak égető szüksége lenne egy csatárra. Ezen események után olyan híresztelések kerültek napvilágra, miszerint a Milan visszarendeli Rómából a kiváló formának örvendő Marco Borriellot.

Az olasz csatár a keret szélére került, miután a milánói gárda olyan játékosokat igazolt a nyáron, mint Zlatan Ibrahimovic vagy Robinho, így a létszám fölötti játékos egy éves kölcsönszerződés keretein belül a Farkasokhoz igazolt. Azóta Borriello nagyszerű teljesítményt nyújt a fővárosban, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 11 mérkőzésen 5 gólt szerzett ezidáig.

Miután Allegri ilyen kellemetlen helyzetbe került, mindenképp szüksége lenne plusz egy támadóra, így kézenfekvő lépés lenne Borriellót visszahívni Milánóba, ám Gian Paolo Montali, a Roma igazgatója hallani sem akar a dologról.

"Borriello nem megy sehova. Ő 100%-ig a miénk. Erre nincs kikötés vagy lehetőség. Ő a mi játékosunk és nem hagy el minket." - mondta Montali.

Kérdés ezek után, hogy a Milan vezetősége mit talál ki a probléma orvosolására. Egyes pletykák szerint, ha Borriellót nem tudják visszahozni a csapatba, Galliani télen a Real Madrid francia csatárát, Benzemát igazolná le.

1 komment

Címkék: egyéb roma milan inzaghi igazolás benzema borriello

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr462450449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2010.11.16. 10:23:47

Bori nem jön vissza egyszer már visszahoztuk amikor a Genoaban remekelt. Neki nem megy a Milanban, lehet, hoyg igazi nagycsapatban egyikben sem menne neki.
süti beállítások módosítása